PDA

View Full Version : oblici

azazel666
29-12-2003, 16:44
Incep prin a va ura sarbatori fericite tot ce va doriti shi fie ca anul ce va veni sa fie mai bun ca acesta.
Doresc si eu sa stiu care sunt cele mai bune exercitii pt. oblicii abdominali.Poate niste exercitii care sa ii mareasca sa nu se vada o "gaura" ca acum ci sa fie drept dak se poate spune asha.
In incheiere va multumesc in numele tuturor cred pt. acest forum shi suntem constienti cat efort depuneti shi timp pt. noi dar eu in sinea mea cred ca are shi rasplata cel putin una spirituala.
Shi acum un citat din Biblie sa stiti ca nu sunt un fanatic dar credeti-ma ca dupa mine aceasta e cea mai imp. fraza din toata Biblia: Corinteni 13(13) "Acum ,deci, raman aceste trei:credinta, nadejdea si dragostea;dar cea mai mare dintre ele este dragostea."

Dr.S.Damian
04-01-2004, 19:10
Multumesc pentru urari!
Interesanta alaturarea dintre un citat din Biblie si nick-ul tau (banuiesc ca stii cine este Azazel).
In tot cazul, sa trecem la raspunsul pe care il astepti: pentru muschii oblici abdominali exista mai multe exercitii:
- crunch (adica "abdomene") cu rotire laterala
- aplecari il lateral cu gantera intr-o mana sau la scripete
- rotiri de trunchi cu haltera pe umeri (aici atentie sa nu folosesti inertia, deci miscarea trebuie sa fie lenta si controlata)