View Full Version : sal
deselatu
26-12-2006, 23:17
dupa term. unui ciclu , o fata poate ramane gravida in primele zile daca am ejaculat in ea?
sincrone
03-01-2007, 02:59
da normal...spune i sa isi faca un test de sarcina si tine minte ca ideea aia ca nu ramane gravida dupa ciclu e o poveste..nu o regula..fii atent ca nu cred ca iti permiti sa te joci de a pensia alimentara ;))
username
26-01-2007, 17:00
bah...m-am documentat si eu in privinta asta...se pare ca este considerata o perioada mai safe...ideea e ca perioada cea mai fertila este in a 14-a zi dupa prima zi a menstruatiei (cand ii vine...cum se zice in popor), deoarece atunci are loc ovulatia...adik organismul produce noi ovule. Se ia un interval de 2-3 zile in jurul acestei perioade si rezulta perioada de fertilitate maxima. Cand o fata "are ciclu" ea de fapt elimina ovule moarte...care nu au fost fecundate intre timp...de aceea se zice ca daca i-a venit poti sta mai linistit.
Acuma na exista si exceptii, si poti avea surprize...mai ales daca are un ciclu neregulat.
Pana una alta e bine sa-i iei niste teste de sarcina...sa faca macar doua ca sa fie sigura...si data viitoare PROTEJATI-VA!!!
va rog frumos ajutati-ma si pe mine ca ssunt disperat !!
in urma cu 7 zile de ai veni ciclu am ejaculat in ea rupandu-se prezervativul
nu a luat nici o pastila..si acum ia intarziat ciclu cu 3 zile...e sau nu gravida?
nu a luat nici o pastila..si acum ia intarziat ciclu cu 3 zile...e sau nu gravida?
nu a luat nici o pastila..si acum ia intarziat ciclu cu 3 zile...e sau nu gravida??
Bogdan_S
14-02-2007, 15:01
Felicitari, eggzit! ESTI TATIC !!!
darkwish
16-02-2007, 19:53
nu a luat nici o pastila..si acum ia intarziat ciclu cu 3 zile...e sau nu gravida??
mare gresala ati facut!...cati ani aveti?...trebuia sa ia urgent postinor ....cred k vei fi tatic
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.