PDA

View Full Version : vreau sa slabesc mai repede!

stefani_bia
31-12-2003, 11:22
BUna!e prima oara cand intru pe acest site dar cred ca e ok din moment ce atata lume il acceseaza si chiar obtine informatiile pe care le cauta.

problema mea este ca sunt o persoana care da jos foarte greu (de neam suntem mai plini si cu oase mai grele, mai mancaciosi.. ..) . M-am apucat de cura acum 3 luni, aceasta cura neconstand in infometare ci in eliminarea dulciurilor, a grasimilor, a bauturilor acidulate....

m-am gandit sa aleg si aceasta varianta (adica pe termen lung )incat acele cure fabuloase de pe urma carora slabesti 10 kg intr-o saptamna nu m-au trimis decat pe patul spitalului de urgenta!!

Acum ca mi-am "expus" problema as vrea sa si intreb ceva: CUM SA FAC SA SLABESC CEVA MAI REPEDE?POT PRIMI NISTE SFATURI?(SA NU CREDETI CA SUNT VREO ENORMA, DAR TARE MULT IMI DORESC SA MAI SLABESC 5-7KG).EU MI-AM PROPUS SA MAI TIN MINIMUM 3 LUNI CURA DE CARE M-AM APUCAT(PENTRU CA IN CAZUL uNEI CUNOSTINTE A AVUT EFECT:A SLABIT DE LA 215 POUNDS LA 170 pounds)

sper sa primesc raspuns.Multumesc anticipat.
BIANCA.:)

Dr.S.Damian
05-01-2004, 14:38
Daca este ok sau nu te invit sa tragi singura concluzia citind articolele si forumurile si vizitandu-ne cat mai des. :)
Sfaturi se pot da multe, insa as vrea sa analizam putin problema si de aceea am nevoie de mai multe informatii despre tine: inaltime, greutate, eventual niste perimetre, ce si cat mananci, ce stil de viata ai, ce activitati fizice ai.

VIOREL67
06-01-2004, 18:10
ce inseamna sa fi din Bucuresti si sa ai cantar pe etalon american:D