Andrada
08-01-2007, 14:58
Bun regasit...in urma cu aproximativ un an v-am scris despre o problema ce am avut la genunchi..mi-au pus diagnostic..tendinita..mi s-a recomandat fizioterapie si inot..toate bune si frumoase..a trecut..in urma cu 2 saptamani..odata cu racirea timpului si cresterea umiditatii din aer aici la Roma, genunchiul a inceput sa se inflameze din nou, coborand si spre tibie. E rosu si fierbinte si uneori simt ca mi se incalzeste puternic si laba piciorului. Este o diferenta vizibila fara de celalalt genunchi, rotula pare ca a coborat la genunchiul infalamat. Ce imi recomandati sa fac? Eu ma gandeam sa refac rezonanta magnetica...a trecut un an de cand am facut-o pe cealalta.
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea spune cate ceva despre ce ar putea fi la genunchi si pasii pe care ar trebui sa ii urmez. Mentionez ca fiind in strainatate nimeni nu iti spune ce sa faci ci incearca sa te plimbe pe la cat mai multi doctori si analize pentru a cheltui cat mai mult.
Din tara mi s-a recomandat sa iau cate 2 aulin a 100 mg pe zi pentru a preveni o eventuala infectie a lichidului sinovial. E corect?
Va multumesc
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea spune cate ceva despre ce ar putea fi la genunchi si pasii pe care ar trebui sa ii urmez. Mentionez ca fiind in strainatate nimeni nu iti spune ce sa faci ci incearca sa te plimbe pe la cat mai multi doctori si analize pentru a cheltui cat mai mult.
Din tara mi s-a recomandat sa iau cate 2 aulin a 100 mg pe zi pentru a preveni o eventuala infectie a lichidului sinovial. E corect?
Va multumesc