View Full Version : buna
buna!am si eu o mare problema...la 2 zile dupa terminarea menstruatiei am avut un contact sexual cu prietenul meu...ptr a fi sigura am luat postinor..ia dupa 3 zile mi-au aparut niste scurgeri de sange dar nu asa de abundente ca la o menstruatie...plus ca mai am si niste ameteli..e posibil sa fie de la postinor?
andrutustyle
10-01-2007, 20:16
buna,
cat dureaza menstruatia? daca dureaza menstruatia 3-4 zile pana in ziua a 14-a esti oarecum protejata... depinde si de tine cum iti cunosti organismul... mie mi se pare ca prea se indoapa majoritatea fetelor cu postinor pentru lucruri marunte...
poate gresesc si spun prostii dar la mine a functionat foarte bine calendarul, unde in perioada critica mai erau si alte metode contraceptive (foitele locale sau prezervativul)...
este perfect adevarat ca nu am ramas niciodata, ca au existat multe momente de nebunie cand imi doream sa raman si aveam contact sexual neprotejat in perioada fertila fara nici un fel de protectie.... dar se utilizeaza postinorul foarte des si pt lucruri de nimic
sorry dc gresesc
username
26-01-2007, 17:50
Din cate stiu (chiar daca sunt baiat mai stiu si eu) e normal sa apara aceste scurgeri. Vezi sa nu exagerezi cu prostinolul...duce la dereglari hormonale grave...maxim de doua ori pe an, la cel putin 6 luni diferenta.
Buna.As avea si eu o problema.Iau anticonceptionale de vreo 2 ani si am facut pauza pentru 2 luni.In pauza mi s-a rupt prezervativul si am luat postinor la 5 ore dupa contact si a doua pastila dupa alte 12 ore.Nu am avut alte sangerari iar ciclul mi-a venit dupa 10 zile normal.Terminand pauza de anticonceptionale le-am inceput iar.Problema este ca am niste scurgeri mai abundende decat de obicei si putin mai inchise la culoare.Crede-ti ca este vorba de anumite dereglari provocate de Postinor?V-as fi recunoscatoare pentru un raspuns.
dexterelu
30-01-2007, 23:45
@ioana: pt a fi 100% sigura ca nu ramai insarcinata, ai 3 zile inainte sa inceapa menstruatia si 3 zile dupa ce a inceput in care poti sa faci sex neprotejat. la 5 zile inainte sau dupa, procentajul ajunge la ~90% ca nu vei ramane insarcinata. scurgerile sunt de la postinor (citeste prospectul).
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.