PDA

View Full Version : candida

Ursus
02-01-2004, 01:10
Am 20 de ani ,genul masculin.Mi-e frica ca m-am infectat cu candida sau cel putin asta cred.Nu am fost la un medic darm-am documentat pe internet si asta cred ca am.Pe varful penisului imi apare o substanta albicioasa stare solida,iar la frecare se indeparteaza ramanand un punctulet mic si rosu ca de sange din loc in loc..Am aceasta problema de aproximativ 1 an si 2 luni.La recomdandarea unor prieteni care au avut aceasi problema am folosit unguentul clotrimazol in tot acest timp.Nu am reusit sa scap de infectie nici acum.Daca incetez aplicarea unguentului imi apare acea substabta albicioasa.Dar de la un timp sunt tot timpul iritat pe pielea din zona varfului penisului.Ma gandesc ca poate s-a creat o imunitate la acest unguent. Daca intretin relatii sexuale zona se irita puternic . Va rog sa-mi sugerati un alt medicament mai puternic sau ce credeti de cuviinta. Va multumesc.

Dr.S.Damian
04-01-2004, 13:18
Pare a fi vorba de o candidoza, insa nimeni nu iti poate spune asta pe neve. In mod normal ar trebui sa mergi la un dermatolog si sa ti se faca o analiza a secretiei. Este posibil sa fi dezvoltat o rezistenta la clotrimazol. Nu pot sa-ti recomand nimic fara sa stiu exact despre ce e vorba.
Sfatul meu este sa mergi cat mai urgent la dermatolog. Nu ai nici un motiv sa te rusinezi. In schimb ar trebui sa iti fie rusine (fatza de tine) ca ai stat un an de zile cu problema si nu ai mers la doctor.