View Full Version : sexu slabeste
La multi ani!
daca fac sex slabesc din masa musculara ?
stiti vreun exercitiu pt deltoidul frontal inafara de
cele cu greutati deasupra caputui care incetinesc cresterea
sau o chiar opreste ?
Numai bine ala anu:cool:
Dr.S.Damian
04-01-2004, 14:13
Sexul este o activitate fizica, deci sunt "arse" niste calorii.
Dar pana la a pierde masa musculara e cale lunga...
Pentru deltoidul anterior lucreaza ridicarea ganterelor in fata.
JohnnyBravo
05-01-2004, 11:45
prin actul sexual sunt arse calorii asta e clar...totusi dupa ejaculari te simti foarte lecuit de energie kiar daca nu faci cine stie ce miscare....sperma contine ce contine....
poate este si factorul psihologic dar nah eu unul nu mai am aceeasi energie/forta dupa o partida fie ea cu o Palmela, Manuela... TESTAT! :)
tot vroiam sa pun aceeasi problema....poate este utila si o rubrica/thread cu implicatiile sexului in culturism.... Se pare ca alimentatia este destul de importanta in performante....
Dr.S.Damian
05-01-2004, 15:06
Sigur, nu e vorba numai de efortul fizic in sine, fiindca si dupa o partida scurta (si... ineficienta :D) te simti vlaguit de parca ai fi alergat cine stie cat. E vorba de acele energii subtile, pe care mi-e greu sa mi le explic si mie, daramite sa le explic la altul, asa ca nu pot sa va indem decat sa va documentati si sa trageti singuri concluziile. Orientalii spun ca prin ejaculare se iroseste o mare parte din energia ancestrala a omului (cea cu care ne-am nascut) de aceea multe curente sa le zicem filozofice propovaduiesc antrenarea organismului pentru a sustine (cel putin) un act sexual fara ejaculare, dar cu orgasm. Dificil... Si nu e vorba atat de partea fizica, cat de cea spirituala, respectiv schimbul energetic cu partenera.
Mergand pe firul logic al acestei filozofii, se explica oarecum de ce se spune ca masturbarea (in exces) nu e benefica pentru organsim: nu exista acea reciprocitate de transfer energetic care apare in actul sexual normal.
Cred ca o sa fac o rubrica speciala. Propuneti voi unde sa o asez, fiindca nu as vrea sa fie chiar pe pagina principala (nu din pudoare, ci pentru ca avem alte subiecte principale aici).
VIOREL67
06-01-2004, 19:14
"Propuneti voi unde sa o asez, fiindca nu as vrea sa fie chiar pe pagina principala (nu din pudoare, ci pentru ca avem alte subiecte principale aici)"
un folder la antrenamente
:D :D :D :D
DOCTORE ai inceput pe chesti spirituale si nu te vad bine:D :D
si culmea ..spiritualitatea la orientali..mai pe aci pe la noi nu se poate?;) :p
JohnnyBravo
06-01-2004, 19:55
pai "la taclale" sau undeva unde sa fie postarea libera
poate sa fie un singur thread (asta, eventual cu numele schimbat) sau poate sa fie o rubrica...
pt inceput cred ca e ok si cu threadul asta, dar cu postare libera.
am niste intrebari:
-carnea, gratarul (cam ars:) ) in special are actiune negativa asupra performantelor ? :) intreb asta pentru ca am trait un moment nefericit: am mancat cam toata ziua vreo 400-500g carne de vita la gratar lucru care nu il mai facusem demuuuult (in general alimentatia mea se bazeaza pe lactate) si nah am avut vreo 5 reprize in care ma terminam in vreo 5-10 minute dar si reveneam la fel de rapid (tot 5-10min).
Am skimbat alimentatia si am vazut skimbari ca de la cer la pamant....si am rasuflat un pic usurat....Stiam ca vegetalele sunt cele mai indicate pentru a sustine un act sexual indelungat....
Proteinele animale sa fie daunatoare?
N-am studiat problema pana acum ca nu era cazul :)
Nah voi ce ziceti?
Dr.S.Damian
07-01-2004, 20:42
N-as crede ca e o legatura directa. E adevarat ca alimentele de origine animala necesita un proces de digestie mai laborios si de aceea de consuma o contitate mai mare de energie... poate asta sa fie o explicatie.
JohnnyBravo
08-01-2004, 12:47
eu ma gandeam ca din cauza toxinelor prezente in carne, mai ales arsa, cum mi-a iesit mie tentativa de gratar...deh invatz sa "gatesc" :D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.