View Full Version : un sfat dar fara mistouri
catalin20000
14-01-2007, 17:00
ies cu o fata de 2 saptamini si nu stiu cum sa o abordez cum sa ii zic ca vreau sa facem sex nu stiu cum sa o iau sa nu gresesc e prima gagica
pai...cum sa-ti zic eu tie:-? eu cred ca e prea devreme pt asa ceva dar acuma depinde de fata dak ea vrea iti dadea de inteles pan acum ca vrea putina puta:) !!!
aloooo,nu-i prea devreme???sa ma gandesc....NU...se poate si din prima seara dara-mi-te dupa doua sapt.Dar esti sigur ca doar asta vrei de la ea?
username
26-01-2007, 17:39
Bah...daca iesi cu ea e clar ca ai abordato deja. Poti sa o intrebi ce parere are ea despre...Da sa stii ca iti dai seama cand esti singur cu ea de ceea ce vrea...daca vezi ca te respinge cand ii faci avansuri...ori mai astepti...ori iti vezi de treaba. Oricum, daca stii sa te porti cu ea, e posibil sa faca ea primul pas;)
dexterelu
30-01-2007, 23:48
geeez... :)) vorbeste cu ai tai sa te lase singur intr-o dupa amiaza si cheam-o la tine sa ascultati muzica. nu-i spune ca esti virgin si nu fii needy (atarnache). daca nu vrea, insista... sunt multe chestii de zis, dar mai bine te prinzi tu singur de ele ;)
geeez... :)) vorbeste cu ai tai sa te lase singur intr-o dupa amiaza si cheam-o la tine sa ascultati muzica. nu-i spune ca esti virgin si nu fii needy (atarnache). daca nu vrea, insista... sunt multe chestii de zis, dar mai bine te prinzi tu singur de ele ;)
da!!!!!!!!!! daca nu vrea dai nana!
Daca mai astepti 1-2 saptamani si stii sa te comporti cu ea, s-ar putea sa ramana ea singura acasa pentru tine :P
pai daca nu merge sa o duci in pat cu zaharelul(difer atingeri,vb dulci,saruturi)...eu zic sa te duci la un magazin iei un vin din care o ametzesti imediat ,(dar vezi sa nu te ametzesti si pe tine) , apoi o mai iei umpic cu zaharelul & vei reusi,acuma depinde de u cum te descurci;)
fratilor, fetele nu trebe vrajite! vezi si tu cum reactioneaza daca ii spui ca esti atras de ea, ca ai vrea sa ii devii mai apropiat si fizic. incearca sa bati apropouri. daca o duci cu zaharelul in pat sau daca o ametesti cu vin, s-ar putea sa nu-ti convina consecintele.
ciupanezu
18-11-2007, 20:43
stie fata ce zice:D
la mine nu are succes niciun tip care are imi baga vrajeala pt ca ma prind...la mine merge doar sinceritatea....nu suport vrajeala, mai bine imi zice in fata ca vrea sa doar sex...asta nu inseamna ca accept, dar iau in considerare sinceritatea...e mai bine pt amandoi....
ciupanezu
18-11-2007, 23:54
e ok atunci..:D
Sakyamuni
26-11-2007, 03:20
fratilor, fetele nu trebe vrajite! vezi si tu cum reactioneaza daca ii spui ca esti atras de ea, ca ai vrea sa ii devii mai apropiat si fizic. incearca sa bati apropouri. daca o duci cu zaharelul in pat sau daca o ametesti cu vin, s-ar putea sa nu-ti convina consecintele.
la mine nu are succes niciun tip care are imi baga vrajeala pt ca ma prind...la mine merge doar sinceritatea....nu suport vrajeala, mai bine imi zice in fata ca vrea sa doar sex...asta nu inseamna ca accept, dar iau in considerare sinceritatea...e mai bine pt amandoi....
Ioana,
bine te-am regasit, credeam ca ai ajuns campioana sau asa ceva si nu mai ai timp sa ne onorezi cu posturile tale. Cu posturile tale de genul celor care le-am citat si eu mai sus, fara aprobarea ta.
Din cate am inteles, userul Catalin dou'j'd'mii vrea sa-si cunoasca mai profund partenera, ma rog, in fund e mai dificil mai ales la inceput. Iar tu ii spui ca s-ar putea sa nu-i placa consecintele daca o duce cu "zaharelul sau cu vinul" in pat. Pai cam asta e ideea. Sa i-o faca. Sa i-o rupa. Sa i-o dea. Iar pentru asta ii trebuie, clar, ceva vrajeala, chiar daca e prietena lui. Vrajeala verbala, papagal cum s-ar zice, sau vrajeala gestuala, adica sa fie shukar cand i se plimba mainile pe ea (ea, prietena).
Daca la tine nu trebuie vrajeala Ioana, si ajunge sa-ti zica omu' ca vrea sex fara nici o introducere, adica cu introducere, dar fara "intro", intelegi tu, iar tu ii mai si apreciezi sinceritatea, treaba ta, naughty-naughty!
Daca e ceva ce NU trebuie sa lipseasca in relatia cu fetele/femeile, atunci acel lucru este categoric vrajeala. Sau, putin mai elegant exprimat, capacitatea de a o face pe ea sa creada ca vrea ce vrei tu. Si chestia asta se poate generaliza in aproape toate contactele umane de orice gen.
"Apropourile" alea la care il indrumi tu nu-s de fapt tot un fel de vrajeala dar mai primitiva asa? Ceva remarca idioata de genu': "Ce par lung ai, iti plac lucrurile lungi?" ar putea prinde in cel mai fericit caz la prostituate.
Sa nu mi-o iei in nume de rau ca te-am citat Ioana, incearca doar sa-mi apreciezi sinceritatea.
omu a postat intrebarea pe 14 ianuarie.. pana acum ori probabil k a cunoscut`o pana in strafunduri, ori s-a imprietenit cu el insusi mai bine
Ioana,
bine te-am regasit, credeam ca ai ajuns campioana sau asa ceva si nu mai ai timp sa ne onorezi cu posturile tale. Cu posturile tale de genul celor care le-am citat si eu mai sus, fara aprobarea ta.
Din cate am inteles, userul Catalin dou'j'd'mii vrea sa-si cunoasca mai profund partenera, ma rog, in fund e mai dificil mai ales la inceput. Iar tu ii spui ca s-ar putea sa nu-i placa consecintele daca o duce cu "zaharelul sau cu vinul" in pat. Pai cam asta e ideea. Sa i-o faca. Sa i-o rupa. Sa i-o dea. Iar pentru asta ii trebuie, clar, ceva vrajeala, chiar daca e prietena lui. Vrajeala verbala, papagal cum s-ar zice, sau vrajeala gestuala, adica sa fie shukar cand i se plimba mainile pe ea (ea, prietena).
Daca la tine nu trebuie vrajeala Ioana, si ajunge sa-ti zica omu' ca vrea sex fara nici o introducere, adica cu introducere, dar fara "intro", intelegi tu, iar tu ii mai si apreciezi sinceritatea, treaba ta, naughty-naughty!
Daca e ceva ce NU trebuie sa lipseasca in relatia cu fetele/femeile, atunci acel lucru este categoric vrajeala. Sau, putin mai elegant exprimat, capacitatea de a o face pe ea sa creada ca vrea ce vrei tu. Si chestia asta se poate generaliza in aproape toate contactele umane de orice gen.
"Apropourile" alea la care il indrumi tu nu-s de fapt tot un fel de vrajeala dar mai primitiva asa? Ceva remarca idioata de genu': "Ce par lung ai, iti plac lucrurile lungi?" ar putea prinde in cel mai fericit caz la prostituate.
Sa nu mi-o iei in nume de rau ca te-am citat Ioana, incearca doar sa-mi apreciezi sinceritatea.
iti aprecies sinceritatea :) nu stiu, dar mie personal ca fata (ca sunt cam singura pe forumu asta :( )nu-mi place vrajeala. nu stiu, dar sincer am suferit mult din cauza minciunilor in ultima vreme, e ceva ce nu as mai vrea. cunosc baieti care zic in fatza fetelor: uite, ma atragi sexual, dar nu as vrea mai mult. ca fata, as aprecia mai mult atitudinea asta, oricum ar fi ea considerata, decat minciuni...pur si simplu nu sunt adepta minciunilor...
Ioana,
My kind of dude :>
my kind of dude too, de aia is atatea femei nefericite ;) bravo, continuati tot asa, ca "barbatii" se definesc prin vrajeala pe care o spun. hahaha! rad in hohote. presupun ca va simtiti foarte masculi cand mintiti, nu? asa trebe, mintiti in continuare. capul nu va duce mai departe.
Nimic nu scuza minciuna. Nimic! Nici chiar geneticul de rahat cu care tot va scuzati: "vai, barbatii sunt facuti sa insamnateze mai multe femei, e normal sa vrajeasca!" ce scuze sunt astea? iar apoi cu gratie va aparati, spunand ca "toate fetele sunt proaste ca baga botul". e vina fetei ca a cautat ceva mai mult decat sperma pe care i-o puteti oferi cu atata generozitate? ea crede nu pt ca e proasta, ci pt ca ii oferiti garantia unei sigurante, a ceva mai mult decat acele 15 minute petrecute cu scula voastra! si apoi nici macar nu aveti bunul simt si responsabilitatea necesara sa spuneti: "da, am gresit! imi pare rau." e oare sub demnitatea voastra? e oare dezonorant sa spui: "uite, ma atragi fizic foarte mult, te gasesc foarte frumoasa. Crezi ca ai fi de acord sa avem o aventura fara implicatii sentimentale? Nu vreau sa te mint, nu vreau sa te dezamagesc si nu vreau sa suferi, de aceea ti-am prezentat situatia asa cum e. Am fost sincer cu tine 100%, nu umblu cu vrajeli. Crezi ca ai fi de acord cu o relatie strict fizica?" E oare degradant? fac pariu cu oricare din voi ca toate fetele carora le veti spune asta, vor aprecia sinceritatea!
my kind of dude too, de aia is atatea femei nefericite ;) bravo, continuati tot asa, ca "barbatii" se definesc prin vrajeala pe care o spun. hahaha! rad in hohote. presupun ca va simtiti foarte masculi cand mintiti, nu? asa trebe, mintiti in continuare. capul nu va duce mai departe.
Nu cred ca ai inteles ce-a postat tipul si nici ce apreciez la el.D-aia sunteti nefericite ca sariti cu gura inainte de-a judeca sau intreba ;)
dude asta posteaza demult si il cunosc. iar eu apar ceea ce aparent voi neglijati. suntem nefericite pt ca unii barbati nu au auzit de notiunea de "sinceritate". judec doar propria-mi experienta cu baieti frustrati care se credeau pre barbati sa indure responsabilitatea unui adevar ce i-ar scuti d emulte complicatii.
Nimic nu scuza minciuna. Nimic! Nici chiar geneticul de rahat cu care tot va scuzati: "vai, barbatii sunt facuti sa insamnateze mai multe femei, e normal sa vrajeasca!" ce scuze sunt astea? iar apoi cu gratie va aparati, spunand ca "toate fetele sunt proaste ca baga botul". e vina fetei ca a cautat ceva mai mult decat sperma pe care i-o puteti oferi cu atata generozitate? ea crede nu pt ca e proasta, ci pt ca ii oferiti garantia unei sigurante, a ceva mai mult decat acele 15 minute petrecute cu scula voastra! si apoi nici macar nu aveti bunul simt si responsabilitatea necesara sa spuneti: "da, am gresit! imi pare rau." e oare sub demnitatea voastra? e oare dezonorant sa spui: "uite, ma atragi fizic foarte mult, te gasesc foarte frumoasa. Crezi ca ai fi de acord sa avem o aventura fara implicatii sentimentale? Nu vreau sa te mint, nu vreau sa te dezamagesc si nu vreau sa suferi, de aceea ti-am prezentat situatia asa cum e. Am fost sincer cu tine 100%, nu umblu cu vrajeli. Crezi ca ai fi de acord cu o relatie strict fizica?" E oare degradant? fac pariu cu oricare din voi ca toate fetele carora le veti spune asta, vor aprecia sinceritatea!
Tot ce spui tu aici "uite, ma atragi fizic foarte mult, te gasesc foarte frumoasa. Crezi ca ai fi de acord sa avem o aventura fara implicatii sentimentale? Nu vreau sa te mint, nu vreau sa te dezamagesc si nu vreau sa suferi, de aceea ti-am prezentat situatia asa cum e. Am fost sincer cu tine 100%, nu umblu cu vrajeli. Crezi ca ai fi de acord cu o relatie strict fizica?" ar duce CEL MULT la o plezneaza.Adica tu ma crezi pe mine carpa? Sa ma folosesti si sa ma arunci dupa cum ai tu chef? Asta ti s-ar spune in cel mai fericit caz.Poate dume de astea crad ca ar merge in cazul in care ii spune o fata unui baiat asa ceva, dar invers ... GET REAL.Poate pe undeva ai putin adreptate.Dar treaba asta nu o sa se intample prea curand, tinand cont de faptul ca ABIA ABIA au inceput femeile sa nu mai rada cand aud de cuvantul P...enis.Sa nu zic altfel.Desi si acum sunt care se mai hlizesc ca proastele.Si asta din proasta sau mai degraba lipsa de educatie sexuala din familie.
Sa fie clar, cel putin cred ca un om normal asa gandeste.Din moment ce iesi cu o tipa in orash si apoi la tine acasa nu cred ca o sa zica ca o duci sa-ti calce rufele sau sa te ajute s afaci curat.Nici duma cu "Cand imi faci masajul ala?" nu mai tine demult.Eu zic ca totul e practica.Si nus tiu de unde veniti cu chestia asta APROPOURILE legate de sex.Pai aia o fi proasta?Iese in oras cu tine si apoi o chemi acasa si ea vine, OARE DE CE ? Mai e nevoie de apropo-uri ?
Grow up !
NIMIC, absolut nimic pe aceasta lume sau dincolo de ea nu scuza amagirea! orice ar zice oricine, nimeni nu merita sa fie mintit. prefer un adevar crud, decat o minciuna dulce.
Tot ce spui tu aici "uite, ma atragi fizic foarte mult, te gasesc foarte frumoasa. Crezi ca ai fi de acord sa avem o aventura fara implicatii sentimentale? Nu vreau sa te mint, nu vreau sa te dezamagesc si nu vreau sa suferi, de aceea ti-am prezentat situatia asa cum e. Am fost sincer cu tine 100%, nu umblu cu vrajeli. Crezi ca ai fi de acord cu o relatie strict fizica?" ar duce CEL MULT la o plezneaza.Adica tu ma crezi pe mine carpa? Sa ma folosesti si sa ma arunci dupa cum ai tu chef? Asta ti s-ar spune in cel mai fericit caz.Poate dume de astea crad ca ar merge in cazul in care ii spune o fata unui baiat asa ceva, dar invers ... GET REAL.Poate pe undeva ai putin adreptate.Dar treaba asta nu o sa se intample prea curand, tinand cont de faptul ca ABIA ABIA au inceput femeile sa nu mai rada cand aud de cuvantul P...enis.Sa nu zic altfel.Desi si acum sunt care se mai hlizesc ca proastele.Si asta din proasta sau mai degraba lipsa de educatie sexuala din familie.
Sa fie clar, cel putin cred ca un om normal asa gandeste.Din moment ce iesi cu o tipa in orash si apoi la tine acasa nu cred ca o sa zica ca o duci sa-ti calce rufele sau sa te ajute s afaci curat.Nici duma cu "Cand imi faci masajul ala?" nu mai tine demult.Eu zic ca totul e practica.Si nus tiu de unde veniti cu chestia asta APROPOURILE legate de sex.Pai aia o fi proasta?Iese in oras cu tine si apoi o chemi acasa si ea vine, OARE DE CE ? Mai e nevoie de apropo-uri ?
Grow up !
te pelzneste o fatuca proasta, care nu are suficienta expreienta. se vede cat cunoastei femeile. nu te-ar plezni! garantat. daca esti diplomat, primesti dilomatie in schimb, daca esti porc, vei fi tratat la fel. NIMIC nu scuza minciuna.
auzi, tu cu ce fel de femeiuste ai umblat care rad la auzul cuvantului penis? cat au, 13 ani? get real....
dude asta posteaza demult si il cunosc. iar eu apar ceea ce aparent voi neglijati. suntem nefericite pt ca unii barbati nu au auzit de notiunea de "sinceritate". judec doar propria-mi experienta cu baieti frustrati care se credeau pre barbati sa indure responsabilitatea unui adevar ce i-ar scuti d emulte complicatii.
De aici nu pot sa inteleg decat ca experienta ta privind barbatii e demna de mila.Sinceritatea costa.Daca esti sincer esti luat de prost.Si asta pentru ca femeile au impresia, in prostia lor, ca toti vor sa le minta.Nu-i mai poti spune uneia ca o iubesti sau ca iti e dor de ea, ca gata, PFUA, ASTA DEJA MA ABURESTE.Dorinta voastra de egalitate, libertate si alte prostii v-au facut sa ajungeti in situatia in care sunteti.Deci nu-mi spune mie ca femeile apreciaza SINCERITATEA. O apreciaza cand incep sa o dea din coltz in colt, ca au varsta la care nimeni nu le mai vrea.Si atunci ce sa faca, asta e nene, ma minte, nu ma minte ... il tin ca altfel o sug singura toata viata.Dupa cate ai vazut, daca ai citit ce scriu legat de femei, le tin apararea cand e cazul, dar cand veniti cu rahaturi care nici voi nu le credeti ... cut the crap.
auzi, tu cu ce fel de femeiuste ai umblat care rad la auzul cuvantului penis? cat au, 13 ani? get real....
Nu trebuie sa umbli cu ele ca sa auzi ca rad la auzul unui cuvant sau .. mai siu eu ce ;)
De aici nu pot sa inteleg decat ca experienta ta privind barbatii e demna de mila.Sinceritatea costa.Daca esti sincer esti luat de prost.Si asta pentru ca femeile au impresia, in prostia lor, ca toti vor sa le minta.Nu-i mai poti spune uneia ca o iubesti sau ca iti e dor de ea, ca gata, PFUA, ASTA DEJA MA ABURESTE.Dorinta voastra de egalitate, libertate si alte prostii v-au facut sa ajungeti in situatia in care sunteti.Deci nu-mi spune mie ca femeile apreciaza SINCERITATEA. O apreciaza cand incep sa o dea din coltz in colt, ca au varsta la care nimeni nu le mai vrea.Si atunci ce sa faca, asta e nene, ma minte, nu ma minte ... il tin ca altfel o sug singura toata viata.Dupa cate ai vazut, daca ai citit ce scriu legat de femei, le tin apararea cand e cazul, dar cand veniti cu rahaturi care nici voi nu le credeti ... cut the crap.
seu n-am pleznit pe nimeni si am apreciat intotdeauna sinceritatea. imi pare rau ca tu crezi asta despre femei. prietenul meu actual a fost f sincer cu mine de la inceput si mi-a zis tot ce era de zis.
Nu trebuie sa umbli cu ele ca sa auzi ca rad la auzul unui cuvant sau .. mai siu eu ce ;)
bun, eu nu rad. nu am ras niciodata si nu voi rade. asta ma face cumva?
te pelzneste o fatuca proasta, care nu are suficienta expreienta. se vede cat cunoastei femeile. nu te-ar plezni! garantat. daca esti diplomat, primesti dilomatie in schimb, daca esti porc, vei fi tratat la fel. NIMIC nu scuza minciuna.
Fetele diplomate nu au nevoie de dume de care ai enumerat du mai sus;)Am scris asta dar n-ai citit sau daca ai citit nu ai inteles.
toate fetele pe care u le cunosc se tem de posibilitatea ca baietii le-ar minti. si toate spun acelasi lucru, in cor: vrem adevarul! intre a fi direct si a fi grosolan e o diferenta mare. daca esti sincer cu delicatet, nimeni nu te va bate! nu spui nimanui: vreau sa te f** si dupa aia sa te las! pt ca garantat iti primesti un croseu in mufa. o fata diplomata va zice: nu sunt ***** si nu merit sa ma tratezi asa! una din topor te va pocni.
bun, eu nu rad. nu am ras niciodata si nu voi rade. asta ma face cumva?
Retrage-te in forta daca tot o faci.E tot un fel de sinceritate.
Te face mai deosebita.Ceea ce inseamna mai mult decat crezi pentru cineva care chiar are ceva in cap.
si pe mine au incercat multi sa ma duca acasa, dar le-am zis din start: nu vreau sa ma duc cu tine acasa pt ca nu sunt genul de fata care face asta d ela prima intalnire. ei, daca fata face asta, ce mai e de zis?
toate fetele pe care u le cunosc se tem de posibilitatea ca baietii le-ar minti. si toate spun acelasi lucru, in cor: vrem adevarul! intre a fi direct si a fi grosolan e o diferenta mare. daca esti sincer cu delicatet, nimeni nu te va bate! nu spui nimanui: vreau sa te f** si dupa aia sa te las! pt ca garantat iti primesti un croseu in mufa. o fata diplomata va zice: nu sunt ***** si nu merit sa ma tratezi asa! una din topor te va pocni.
Tipa, ai inceput sa te hazardezi.SI nu e bine.Urlai in niste posturi ca nu citesc oamenii printre randuri.A plezni poti sa o faci si cu o vorba.Nu doar la propriu.
In plus ... minciuna e mai repede crezuta decat adevarul.Doza de masochism care exista in femeie o face sa astepte mult si bine un te iubesc, te ador, te vreau acum, decat sa-i spui direct: imi e dor de tine, incep s te iubesc etc.In ziua de azi vreti iubire numai de dragul cuvantului.O iubire implica multe si cand incep sa fie puse in practica aceste MULTE fugiti pentru ca va simtit legate.Nu mai aveti LIBERTATEA AIA de a face orice. SUNTETI IRESPONSABILE.Iresponsabilele atrag iresponsabili and so on.
si pe mine au incercat multi sa ma duca acasa, dar le-am zis din start: nu vreau sa ma duc cu tine acasa pt ca nu sunt genul de fata care face asta d ela prima intalnire. ei, daca fata face asta, ce mai e de zis?
Nu mai e nimic de zis, clar, incerci sa duci discutia in alta parte ca sa nu cazi de *****.Asta daca tot esti barbat.Intre picaturi ii mai poti spune ca iti pare rau ca ai incercat, cel putin ar fi okey daca i-ai da de inteles, fara sa-i spui direct: IMI PARE RAU CA TI-AM PROPUS ASA CEVA. Subtilitatile tin mult mai bine decat lucruile directe si asta e probat.Mai ales la femei.TOATE femeile, fara exceptie adora intr-o doza destul de mare infloriturile/Acuma, barbatul e dator sa aiba cele mai frumoase inflorituri.Deci ce spui tu cu DIRECTUL ala ... eu sunt sigur ca nici tie nu ti-ar cadea bine.Cred ca mai mult ai aprecia o sinceritate inflorita si cu brizbrizuri decat o PLEZNEALA de genul care l-ai spus tu.
Nu fi mai sigur de ceea ce simt mai mult decat sunt eu. A fi sincer cu delicatete presupune si o doza de inteligenta si de simt. Eu abia astept sa ma simt legata de cineva, si niciodata nu am fost atat de iresponsabila sa nu imi asum ceea ce am decis la un moment dat in viata. De ce vorbsti de fetiscane? Tu imi descrii niste fetite speriate! Eu vorbesc de oameni intregi la cap, maturi, care atunci cand au ceva de spus, o spun. Eu sunt dintr-o bucata si nu prea tolerez asa numitele "inflorituri". Daca altele tolereaza, si abia asteapta sa auda asa ceva, mie dintotdeauna mi-a fost greata de asa ceva. Am invatat sa fiu cat mai rationala si dintr-o bucata.Cand am gresit, am recunoscut, am mers mai departe si am invatat ce trebuia sa invat. Nu am mintit si nu am tradat. Nu exista circumstante atenuante pentru minciuna! Pentru orice altceva poate exista, dar pt minciuna NU.
Barbatii nu au standarde suficient de inalte cand vine vb de femei si sa impotmolesc la niste tipe ignorante, proaste si avare, care nu fac altceva decat sa va intareasca cu extrem de mult spor cliseul ca toate fetele sunt la fel, toate sunt proaste si toate baga botul. Nu vreau sa-mi vb de fetite. Ai intalnit pana acum o femei suficient de rafinata (si aici nu ma refer la aspectul exterior) si sigura pe ea, incat sa simti ca orice vrajeala pe care i-ai spune-o, ar fi complet deplasata? Cand o vei intalni, atunci vom vorbi de la alt nivel ! Atunci vei vedea si vei simti ca o asemnea femei merita tratata cu respect si vei pricepe ca asa numita vrajeala gen "te-a durut cand ai picat din cer" NU tine pt ca este prea sofisticata intelectual ca sa nu rada cu lacrimi la copilarismele astea de doi bani. Ai incercat sa cuceresti o fata prin alte metode? De ex, sa-i vorbesti despre sport, despre muzica de calitate, despre arta in cazul in care te pasioneaza? Sa nu sara nimeni pe mine, pt ca aici vorbesc de altfel de femei decat cele pe care le intalnesti pe strada! Sunt femeile care nu se arata, sunt misterioase si au prea mult de daruit ca sa-si investeasca eneregia intr-unul al carui vocabular se opreste la vorbele pe care le rosteste cu atata antitalent cand incearca sa vrajeasca. Astea sunt femei, nu-mi veni sa-mi spui de fetite care rad de penis, sau se sperie de responsabilitati, sau fug de adevar sau te pocnesc fie la propriu fie la figurat cand ii spui adevarul. Astea sunt glume de fete. Credeam ca vorbim serios.
Nu fi mai sigur de ceea ce simt mai mult decat sunt eu. A fi sincer cu delicatete presupune si o doza de inteligenta si de simt. Eu abia astept sa ma simt legata de cineva, si niciodata nu am fost atat de iresponsabila sa nu imi asum ceea ce am decis la un moment dat in viata. De ce vorbsti de fetiscane? Tu imi descrii niste fetite speriate! Eu vorbesc de oameni intregi la cap, maturi, care atunci cand au ceva de spus, o spun. Eu sunt dintr-o bucata si nu prea tolerez asa numitele "inflorituri". Daca altele tolereaza, si abia asteapta sa auda asa ceva, mie dintotdeauna mi-a fost greata de asa ceva. Am invatat sa fiu cat mai rationala si dintr-o bucata.Cand am gresit, am recunoscut, am mers mai departe si am invatat ce trebuia sa invat. Nu am mintit si nu am tradat. Nu exista circumstante atenuante pentru minciuna! Pentru orice altceva poate exista, dar pt minciuna NU.
Scoate-ti ochelarii aia de cal cand stai de vorba cu mine.Asta daca vrei sa continuam.
Barbatii nu au standarde suficient de inalte cand vine vb de femei si sa impotmolesc la niste tipe ignorante, proaste si avare, care nu fac altceva decat sa va intareasca cu extrem de mult spor cliseul ca toate fetele sunt la fel, toate sunt proaste si toate baga botul. Nu vreau sa-mi vb de fetite. Ai intalnit pana acum o femei suficient de rafinata (si aici nu ma refer la aspectul exterior) si sigura pe ea, incat sa simti ca orice vrajeala pe care i-ai spune-o, ar fi complet deplasata? Cand o vei intalni, atunci vom vorbi de la alt nivel ! Atunci vei vedea si vei simti ca o asemnea femei merita tratata cu respect si vei pricepe ca asa numita vrajeala gen "te-a durut cand ai picat din cer" NU tine pt ca este prea sofisticata intelectual ca sa nu rada cu lacrimi la copilarismele astea de doi bani. Ai incercat sa cuceresti o fata prin alte metode? De ex, sa-i vorbesti despre sport, despre muzica de calitate, despre arta in cazul in care te pasioneaza? Sa nu sara nimeni pe mine, pt ca aici vorbesc de altfel de femei decat cele pe care le intalnesti pe strada! Sunt femeile care nu se arata, sunt misterioase si au prea mult de daruit ca sa-si investeasca eneregia intr-unul al carui vocabular se opreste la vorbele pe care le rosteste cu atata antitalent cand incearca sa vrajeasca. Astea sunt femei, nu-mi veni sa-mi spui de fetite care rad de penis, sau se sperie de responsabilitati, sau fug de adevar sau te pocnesc fie la propriu fie la figurat cand ii spui adevarul. Astea sunt glume de fete. Credeam ca vorbim serios.
Am incercat, n-am cu cine.
Imi pare rau daca n-ai gasit. Dar nu poti spune ca toate sunt irepsonsabile sau proaste. Pentru ca sunt femei pe care voi nu le vedeti pt ca va orbesc fustele mini ale fetelor usoare si nu potentialul pe care ati putea sa-l vedeti intr-o femeie care nu se descopera. Deci problema sta in perceptia ambelor sexe.
Scoate-ti ochelarii aia de cal cand stai de vorba cu mine.Asta daca vrei sa continuam.
Eu nu te-am jignit si sper ca din bun simt sa nu faci nici tu asta. Sunt fata si cu o fata nu se vorbeste asa. ;)
rebel, descrie-mi femeia in fatza careia nu ai simti nevoia ancestrala sa vii cu vrajeli :) si nu fizic, caci nu ma intereseaza. Psihic.
Eu nu te-am jignit si sper ca din bun simt sa nu faci nici tu asta. Sunt fata si cu o fata nu se vorbeste asa. ;)
Bunu simt e departe de mine.Nu te jignesc pentru un singur motiv, si sa nu crezi ca pentru ca esti femeie. Nu o fac pentru ca te duce capul mai mult decat pe multi de aici.
rebel, descrie-mi femeia in fatza careia nu ai simti nevoia ancestrala sa vii cu vrajeli :) si nu fizic, caci nu ma intereseaza. Psihic.
La mintit o femeie is dezastru.Cred ca asta spune tot.Daca ma pui sa mint in alte probleme, o fac cu cea mai mare placere si daruire.Pentru mine, mintitul femei este ca si lovitul ei. Te injosesti.
Nu vad cum ti-as putea-o descrie.Pentru ca nu ies cu femei care trebuie mintite.Am sa incerc sa ies cu una ca sa pot sa-ti dau detalii.Nu ma vad in stare, si precis ma fac de rahat.Dar o fac, am de unde alege.
Ok, foarte bine, atunci de ce iei apararea celor care fac asta? :) Cel putin la suprafata, asa parea. Eu nu sunt adepta minciunii nici cand vine vb de baieti, nici de fete. Sunt fete care vrajesc baietii si le merge de minune, insa nu am gasit ca ar fi ceva pozitiv in a face asta. Nu am practicat sportul asta si nu am de gand sa ma apuc acum. ca fata, am suferit mult de pe urma celor care m-au "vrajit" nu pt ca eram proasta neaparata, ci pt ca eram copila si totul era atat de credibil, incat nu i-am acordat niciun moment de indoiala. Nu am cum sa uit suferinta prin care ma trecut. Sufleste, nu am avut o viata usoara deloc. De aceea, experienta m-a invatat ca pana la urma, adevarul e singurul cu care poti ajunge pana la capat fara teama de a da gres!
Acum sunt cat se poate de rationala, nicidecum idealista. A spune adevarul intr-un mod in care sa nu jigneasca este un ideal doar pentru cei care nu inteleg necesitatea adevarului. Idealisti sunt cei care cred ca minciuna e arma care merge la orice, oricand si oricum. Totul e relativ, nu si adevarul. Complicatiile apar cand realitatea nu coincide cu vorbele pe care le spui, nu cand spui lucrurilor pe nume! Adevarul nu poate fi negociat sau interpretat, pe cand minciuna poate fi.
Femeia de care vorbesti tu nu poate fi descrisa pentru ca tot timpul este altfel.De la o intalnire la alta.Sau de la o femeie la alta. Sunt femei in adevaratul sens al cuvantului.Stiu care este locul lor in societate, stiu sa-si tina barbatul langa ele char daca aluia ii mai fug ochii.Chiar nu stiu ce sa-ti spun.Pana cum am avut relatii cu femei perfecte (pentru mine, evident).Probabil de aia nici nu a scazut sub 4 ani relatia.
Ah, e femeia care daca azi te certi cu ea, grav, maine vine si te iarta.A doua oara la fel, a treia la fel.Ca e femeie si tu esti barbat.A patra oara nu mai vine si nici nu-ti mai da importanta cand te hotarasti tu sa te impaci.Tot pentru ca tu esti barbat.Trebuie sa fi barbat atunci cand trebuie.Pe cand ea sa fie femeie tot timpul. De aia femeile trebuie protejate si mai trecute cu vederea din cand in cand greselile si instinctele care le au. Nu stiu, eu imi modelez femeia dupa bunul plac al inimii, modelandu-ma si eu dupa ea. Relatiile perfecte se construiesc.Nu sunt clisee de urmat.Niciodata nu ai sa gasesti relatii identice.E ca o pictura.Oricat ai incerca sa o faci identica tot nu iese la fel.Tot timpul ai ceva de adaugat la ea ..
Merg sa mananc!
Ok, foarte bine, atunci de ce iei apararea celor care fac asta? :) Cel putin la suprafata, asa parea. Eu nu sunt adepta minciunii nici cand vine vb de baieti, nici de fete. Sunt fete care vrajesc baietii si le merge de minune, insa nu am gasit ca ar fi ceva pozitiv in a face asta. Nu am practicat sportul asta si nu am de gand sa ma apuc acum. ca fata, am suferit mult de pe urma celor care m-au "vrajit" nu pt ca eram proasta neaparata, ci pt ca eram copila si totul era atat de credibil, incat nu i-am acordat niciun moment de indoiala. Nu am cum sa uit suferinta prin care ma trecut. Sufleste, nu am avut o viata usoara deloc. De aceea, experienta m-a invatat ca pana la urma, adevarul e singurul cu care poti ajunge pana la capat fara teama de a da gres!
E doar o parere ca ele ii vrajesc pe ei.Ei se lasa "vrajiti" ca sa aiba de freca. Sau am rog, nu am in anturaj unii care chiar sa le ia vreuna mintile aiurea.Sa ii vrajasca asa cum ai spus.
Acum ma duc sa mananc.Pot,da? Merci
E doar o parere ca ele ii vrajesc pe ei.Ei se lasa "vrajiti" ca sa aiba de freca. Sau am rog, nu am in anturaj unii care chiar sa le ia vreuna mintile aiurea.Sa ii vrajasca asa cum ai spus.
Acum ma duc sa mananc.Pot,da? Merci
Sunt fete care le comanda baietilor cu care sunt. Se enerevaza usor si pur sisimplu iau foc, asta deviind putin de la subiect. Sunt femei care isi conduc barbatii. NU stiu dca ei accepta asta pt ca le iubesc si nu vor scanadal sau pt ca nu au personalitatea necesara sa le tina piept. Apropo, la ce ai spus tu, de la o varsta barbatii nu mai sunt usor de "modelat". Modelat nu in sensul de dresat, ci de scos la iveala anumite calitati, diminuat anumite defecte. Ii spui: uite, nu-mi place asta, prefer sa faci asta pt ca nu-mi cade bine etc. Nu stiu daca e bine, dar eu intotdeauna m-am modelat dupa ce ii treuia barbatului de langa mine si el la fel.
Sunt fete care le comanda baietilor cu care sunt. Se enerevaza usor si pur sisimplu iau foc, asta deviind putin de la subiect. Sunt femei care isi conduc barbatii. NU stiu dca ei accepta asta pt ca le iubesc si nu vor scanadal sau pt ca nu au personalitatea necesara sa le tina piept. Apropo, la ce ai spus tu, de la o varsta barbatii nu mai sunt usor de "modelat". Modelat nu in sensul de dresat, ci de scos la iveala anumite calitati, diminuat anumite defecte. Ii spui: uite, nu-mi place asta, prefer sa faci asta pt ca nu-mi cade bine etc. Nu stiu daca e bine, dar eu intotdeauna m-am modelat dupa ce ii treuia barbatului de langa mine si el la fel.
Hm, nu stiu ce sa zic.Daca stai sa te gandesti ... nu poti accepta ceva ce nu-ti place decat daca ai sentimente prea puternice, daca esti insensibil sau daca pur si simplu ti se rupe.Stai cu ea din diferite motive, dar o arzi cu altele. In niciuna din variantele care ti le-am zis nu cred ca barbatul e condus.Si oricum nimeni nu poate rezista la infinit asa.Stii cum se spune: Cu rabdarea treci marea.Nici asta nu merge.Pentru ca una careia ii place sa urle la cel de langa ea e clar ca are nevoie de cearta in permanenta.Iar cand va vedea ca respectivul nu riposteaza sau incearca sa o inteleaga, o sa zica: Prea prost, imi caut altul.In loc sa se gandeasca: Uite, in sfarsit, unu care nu-mi rupe gura.Ia sa incerc sa ma domolesc. Si scuza-ma dar stim cu totii ce gura au femeile si cat le place sa dea din ea.
Ce spui tu ca-ti place e particularitate.Aia esti tu.Dar atata timp cat uscaturile sunt mai multe decat padurea verde ...
Nu stiu daca am spus ca barbatii nu mai sunt asa usor de modelat.Am spus ca barbatii is cautati tot timpul.De la o varsta TOTI suntem greu de modelat, asta privind viata de cuplu.Nu mai poti sa schimbi un om la 45050 de ani, aia e clar.Poate 40. Gata, fiecare are tabieturile lui, fiecare are o experienta in domeniu, stie ce vrea.Tipa mai tanara va ceva si va ramane cu ala mai in varsta decat ea, tipul tanar si curtat de una mai in varsta isi va vedea de treaba cu altele, nu va inghiti ce-i va impune una mai in vrsta decat el.E BARBAT. De ce tot timpul (90% din cazuri) femeile cauta barbati mai in varsta decat ele, unele chiar cu mult mai in varsta. In primul rand daca stai sa privesti bine lucrurile, pentru ca barbatii mai in varsta sunt calmi, nu mai au vlaga copiilor si cauta lucurile pure.Care intr-adevar iti dau anumite trairi.Ei cauta tot timpul ceea ce tinerii nici nu vor sa auda.Romantismul ala pur.Plimbatul in parc, iesitul la un cinema, statul in fata focului la munte in cabana.Lucuri care prea putini din ziua de azi le mai accepta. Apoi mai e partea cu banii.Orice femeie se gandeste la viitor instinctiv.E in natura ei.De aia nu prea pot fi numite MATERIALISTE.E ceva genetic si normal pana la urma.Femeile nu au capacitatea unui barbat de a produce si a strange.Si atunci cauta sa-si gaseasca stabilitatea, jumatatea care o va ajuta sa aiba ce-si doreste. Mai e intelegerea.Unu mai in varsta, trecand prin multe si stiind cum sa puna problema, devine automat o tinta,pentru ca femeile vor sa fie intelese, citite, fara ca ele sa depuna prea mult efort. si exemplele ar putea continua.Alt defect al femeii, comoditatea.
Evorba de compatibilitate ma gandesc.Plus cu minus se atrag, rau cu bine,ying yang samd. E nevoie de completare.Probabil de aceea se spune: Mi-am gasit jumatatea.
Femeile spun despre barbati ca sunt insensibili.Gandeste-te ca thread-ul asta l-am deschis pentru a incerca sa vad ce anume considera femeile DEFECTE la barbati.Pe mine unul ma intereseaza defectele mele.In general mi le vad si incerc sa mi le indrept, dar nu le pot vedea pe toate.Si uite, tot defecte ale femeii gasim.Am frunzarit forumul asta putin si sunt destule fete aici. Dar cate se baga in discutie?Indiferente sau incapabile? Este o realitate care eu unu incerc sa o inteleg.Ce spun nu spun ca sunt misogin, desi mi se spune des lucrul asta.Am ajuns la concluzia ca misogin nu poate sa fie decat un gay. Ala nu accepta femeile asa cum sunt .Barbatii care spun si arata defectele femeii ar trebui apreciati, pentru ca sunt singurii pe care-i intereseaza ca femeia sa fie mai buna.Ei scot si accentueza partile negative ale femeii pentru ca aceasta sa le corecteze.Dar ... de ce sa corectezi cand mai bine-i dai viteza? Nu? Nici nu poti sa-i spui chiar si cum ai zis tu, direct si in fata ce nu-ti place, pentru ca devin reprosuri.Fiind MAI slaba, femeia se va gandi: Dar eu chiar nu-s buna de nimic? Sau mai stiu eu ce.Si atunci, inevitabil, oricat s-ar iubi, se despart.Majoritatea barbatilor accepta dacali se spune ca nu stiu aia sau aia.Nu am auzit de despartiri atat de dese din cauza asta, incat sa generalizam, pe cand la femei ...
Ma duc sa-mi platesc telefonu`, cu tine in preajma nu mai fac nimic.
Nimeni_altu
27-12-2007, 16:31
ioana si rebel , 2 oameni ce`si apara interesele de feminitate si masculinitate :))
voi 2 sincer ma faceti sa rad , pt ce ? nu zic
ioana : se intelege prin sinceritate ca tu esti sincera , dar nu toti sunt sinceri ca tine , si eu sunt sincer.. si sa zici minciuni nu numai ca trebuie sa le tii minte d multe ori , dar ti se pun si pe constiinta [te afecteaza psihic] si nu doar de minciuni sunt dezgustat , ci si de fals comportament si altele
dar sincer iti zic caci eu sa`i zic la o fata dak vrea s`o faca cu mine , ori imi zambeste si zice.. ba frate esti baut [daca ma cunoaste]
ori se uita la mine si`mi zice.. `te`n gatu tau de bulangiu [daca ma stie de putin timp]
ori zice ba frate... mata te`a facut prost [daca nu ma cunoaste]
dar sinceritatea in momentul ala e activa.. dar bunul simt e ?
la mine e [am avut tupeu sa fiu sincer si nu`i zic " ha fa sa ti`o pun "] dar la dansa e ?
rebel : da tu dc vrei sa`ti arati masculinitatea , asa ceva crezi ca rezolva ceva ? te trage in jos baiat.. din cauza k prostia asta o fac toti.. toti se dau mari... si sunt pe degeaba
ia intreaba de ioana... ce prefera
1 normal... care isi vede de treaba... si poate ii zice salut ce mai faci si daca ai vrea sa ne intalnim pe viitor poate o sa mai discutam ceva
sau 1 "mascul" care zice.. auzi papusha ai un nr. de telefon ? maine.. n`ai putea sa`ti faci timp liber sa ne intalnim ?
:))) e aiurea varianta 2 parerea mea
si pentru aman2 : sexu si aspectu fizic nu`i tot pe lume
doar cand ai sa fii batran iti dai seama ca trebuia sa ai grija si de minte si de corp si de suflet nu doar de 1na din acele treburi
[eu stau in casa cu saptamanile... si cand e de distractie ma duc la distractie , cand e de munca ma duc la munca , chiar daca`mi place mai mult sa muncesc , sunt plictisit de plimbari si cluburi chiar daca in cluburi intru odata la 3 luni ;)]
bafta la aman2 :)>-
[egalitatea intre oameni e judecata suprema]
Am fost prost inteleasa. Ideea nu e sa spui cu grosolanie ce iti doresti, ci cu finete> pacat ca barbatii nu prea stiu de notiunea asta pt ca ar rezolva multe conflicte. Daca esti diplomat si stii cum sa-i spui, nu-ti sare nimeni in cap. Multi dintre voi vorbesc de taranci :) eu vb de femei normale la cap si cu un comportament care nu lasa de dorit. Tratamentul asta cu vrajeli nu ar merge la o femeie cu ceva mai mult de doi neuroni in cap. :)
Asa cum am afirmat in alte posturi, eu sunt sustinatoarea cea mai infocata a partii spirituale umane, deci nu se pune problema ca as pune pe prim plan tot ce tine de partea sexuala in detrimentul sufeltului. Femeile in general sunt suficient de sensibile sa nu poata face asta. Putine sunt cele care sunt dure pana la a fi masculine di punctul asta de vedere, sufletesc. Nu concep ca as putea pune mai presus orice inafara de suflet
cipriansabin
27-12-2007, 17:13
:) prin polemicile astea a voastre cu ce l ati ajutat pe catalin20000 ? ar fi mai bine sa-i da ti un sfat ca asta v-a cerut ! :P
ioana si rebel , 2 oameni ce`si apara interesele de feminitate si masculinitate :))
voi 2 sincer ma faceti sa rad , pt ce ? nu zic
ioana : se intelege prin sinceritate ca tu esti sincera , dar nu toti sunt sinceri ca tine , si eu sunt sincer.. si sa zici minciuni nu numai ca trebuie sa le tii minte d multe ori , dar ti se pun si pe constiinta [te afecteaza psihic] si nu doar de minciuni sunt dezgustat , ci si de fals comportament si altele
dar sincer iti zic caci eu sa`i zic la o fata dak vrea s`o faca cu mine , ori imi zambeste si zice.. ba frate esti baut [daca ma cunoaste]
ori se uita la mine si`mi zice.. `te`n gatu tau de bulangiu [daca ma stie de putin timp]
ori zice ba frate... mata te`a facut prost [daca nu ma cunoaste]
dar sinceritatea in momentul ala e activa.. dar bunul simt e ?
la mine e [am avut tupeu sa fiu sincer si nu`i zic " ha fa sa ti`o pun "] dar la dansa e ?
rebel : da tu dc vrei sa`ti arati masculinitatea , asa ceva crezi ca rezolva ceva ? te trage in jos baiat.. din cauza k prostia asta o fac toti.. toti se dau mari... si sunt pe degeaba
ia intreaba de ioana... ce prefera
1 normal... care isi vede de treaba... si poate ii zice salut ce mai faci si daca ai vrea sa ne intalnim pe viitor poate o sa mai discutam ceva
sau 1 "mascul" care zice.. auzi papusha ai un nr. de telefon ? maine.. n`ai putea sa`ti faci timp liber sa ne intalnim ?
:))) e aiurea varianta 2 parerea mea
si pentru aman2 : sexu si aspectu fizic nu`i tot pe lume
doar cand ai sa fii batran iti dai seama ca trebuia sa ai grija si de minte si de corp si de suflet nu doar de 1na din acele treburi
[eu stau in casa cu saptamanile... si cand e de distractie ma duc la distractie , cand e de munca ma duc la munca , chiar daca`mi place mai mult sa muncesc , sunt plictisit de plimbari si cluburi chiar daca in cluburi intru odata la 3 luni ;)]
bafta la aman2 :)>-
[egalitatea intre oameni e judecata suprema]
N-ai zis nimic nou decat faptul ca razi de noi.What`s the point?
Am fost prost inteleasa. Ideea nu e sa spui cu grosolanie ce iti doresti, ci cu finete> pacat ca barbatii nu prea stiu de notiunea asta pt ca ar rezolva multe conflicte. Daca esti diplomat si stii cum sa-i spui, nu-ti sare nimeni in cap. Multi dintre voi vorbesc de taranci :) eu vb de femei normale la cap si cu un comportament care nu lasa de dorit. Tratamentul asta cu vrajeli nu ar merge la o femeie cu ceva mai mult de doi neuroni in cap. :)
Eu unu am inteles ce-ai spus tu.Dar nu putem particulariza. Minoritatea se supune majoritatii.Degeaba esti tu cu inca 10 asa si restu-s cum le stim.
Facem unThread separat sau incepem sa vorbim STRICT de femeia perfecta, intreaba la cap cum ii spui tu :) Dar ne vom plictisi repede.O sa creada unii ca vorbim de extraterestrii, ai uitat ?
Da, cautam perfectiunea si paradoxal, cand vine vb de ea, ne plictisim. Ajungem atunci la concluzia ca imperfectiunile dau de fapt farmec si unicitate persoanei. :)
Totul e o variabila.Depinde de pretentiile fiecaruia.Perfectiunea pentru mine poate nu e aceeasi ca si pt tine. Mie-mi trebuie una care sa ma tina din scurt de exemplu.Tu nu cred ca ai nevoie de asa ceva.Eu is obraznic si irascibil am nevoie de cineva calm care sa ma linisteasca.Tu esti cuminte si calma nu cred ca ai nevoie de ce am eu nevoie. Si atunci ... cuvantul PERFECT isi pierde din intensitate.
Ce ai spus mai sus e perfect adevarat.Am incercat sa spun acelasi lucru in posturile anterioare dar nu mi-a iesit asa bine ;)
cata91muscle
16-07-2008, 12:25
da totusi...p unde mai gasim fete klumea
adik mai serioase, nu d genu unei tipe p kre am gasito p hi5 “ubex poza asta:X:X...eu q bita mea.....bita' meu....scorpia mea mica:*:*....si eu surda ei;)):*:*....si asa o ubex:X:X” intelegi?:D
da totusi...p unde mai gasim fete klumea
adik mai serioase, nu d genu unei tipe p kre am gasito p hi5 “ubex poza asta:X:X...eu q bita mea.....bita' meu....scorpia mea mica:*:*....si eu surda ei;)):*:*....si asa o ubex:X:X” intelegi?:D
Daca stai pe hi5 sau messenger sigur nu ai sa o gasesti
Da, e plin de tot felul de penibile care nu mai stiu cum sa iasa in evidenta si cum sa para mai interesante. Dar totusi mai sunt si fete "calumea", cum spui tu.
Da, e plin de tot felul de penibile care nu mai stiu cum sa iasa in evidenta si cum sa para mai interesante. Dar totusi mai sunt si fete "calumea", cum spui tu.
Dati vina pe ele.Din cauza vostra is penibile.Uitati-va ce comentarii puneti la pozele lor.Voi sunteti si mai penibili
cata91muscle
16-07-2008, 12:38
comentariu d mai d sus il avea ea la o poza:D nu las genu asta d comentarii k imi fac scarba numai knd le vad:|
cum sa explic...la mn in oras, dat faptului k e un oras mai mic, toate se stiu unele cu altele:D si in orice club ai merge tot p astea d pe net le gasesti:|
exista mai multe fete super d treaba dar alea nu se dau in spectacol atat:D
p.s.: dak cauti p hi5 la fete din sebes o sa gasesti toate lighioanele posibile:)):D
pentru amatorii de "senzatii" tari si sporturi extreme - www.pitzipoanca.org
cata91muscle
16-07-2008, 13:04
pentru amatorii de "senzatii" tari si sporturi extreme - www.pitzipoanca.org
:))ce tare ai fost ioanna
jumatate k alea d pe site am si eu in clasa:D
dar nu ma intereseaza pt k dp parerea mea sunt niste copchile rasfatzate kre stiu numai sa ceara toata ziua bani d la mama si tata si nu sa invete cum sai faca singuri
aa da si dp scoala in plin d ele in cluburi:D
un tip zicea: FEMEILE N-AR MAI TREBUI SA SE FACA ATAT DE FRUMOASE, DACA BARBATII AR GANDI, :) luati-o cum vreti, dar cred ca macar un sambure de adevar tot exista aici...mai ales ca a fost spusa de un barbat :)
cata91muscle
16-07-2008, 13:16
da ai multa dreptate...dar problema e k unii nici nu stiu cei aia gandire:)
si la asa barbati==> asa femei
exista si exceptii in ambele cazuri dar acelea sunt f rare:D
cata91muscle am fost si eu o data in alba,vad ca de acolo esti eu stau in sb si am fost o data la niste gimnaste ziceau ele ca sunt da frate atata erau de proaste si de fitzoase da tot leam facut bucata numai ca neam enervat pe talentele lor care le faceau si leam tras la hotel.......prin sb nu prea am intalnit atatea fete proaste mai intalneam cate una doua da nu atatea ca astea
cata91muscle
16-07-2008, 14:33
vezi?:)tiam zis eu k e plin d ele p aici...am niste prieteni si la sibiu si din cate stiu eu nus atat d proaste k aici....totusi d la sibiu pana aici sunt vreo 56 kg, dar prostia nu tine cont d asta:D
Ioanna asa o fi, dar nu ma simt vinovat pentru ca imi place frumosul, cu toate ca gandesc destul, cel putin dupa parerea mea. Mie mi se pare ca cele doua notiuni nu se exclud una pe alta.
Frumosul ne place tuturor, dar nu paleste cam tare in fata prostiei?
vezi?:)tiam zis eu k e plin d ele p aici...am niste prieteni si la sibiu si din cate stiu eu nus atat d proaste k aici....totusi d la sibiu pana aici sunt vreo 56 kg, dar prostia nu tine cont d asta:D
Era vorba de voi toti care frunzariti hi5 nu de tine in mod special :-)
Bine ai revenit Rebel!
Hehe.Salut Hel.n o r o c Nu va obisnuiti prea mult cu mine, sunt doar in trecere :-)
JustMeAsIAm
17-07-2008, 15:31
Am fost prost inteleasa. Ideea nu e sa spui cu grosolanie ce iti doresti, ci cu finete> pacat ca barbatii nu prea stiu de notiunea asta pt ca ar rezolva multe conflicte. Daca esti diplomat si stii cum sa-i spui, nu-ti sare nimeni in cap.
pfff , ioana ioana ... cred ca ai pierdut tema acesti thred . Ai mare dreptate ... nu iti va sari nimeni in cap (in principiu) , te va refuza frumos ... si urmatoarea , si cealalta , si tot asa . Cum ai zis si tu , cam toate fetele aplica varianta "nu din prima seara" . Eu vorbesc acu pe un caz concret , auzit de la un tovaras : implica o panarama de fata .. si el , si sinceritatea lui . Au stat pe la bloc impreuna intr-o seara , si baiatu , sincer fiind , i-a zis direct ce doreste . Asta cu duma "dar ma crezi cu*va , sau ?" . In fine , deabea s-a abtinut sa nu rada tovarasu meu , si eu la fel cand mi-a povestit , ca na , stiam prea bine ce "stie" fata ... A doua seara , aceeasi poveste , numai fara sinceritate . A pornit de la o mica vrajeala ... au mers sus pt . un "suc" , si uite asa si-au facut de cap . Si sunt sigur ca nu si-au facut de cap tocmai pentru ca era a 2`a intalnire , deci nu mai era "cu*va" ... ci pt. ca a luat-o cu vrajeala .
Deci ... thredu pornea de la tema CUM SA AIBA PARTE baiatu (nici nu stiu cine a pornit discutia) de "some suga' ;) " . Parerea mea e ca prin sinceritate , tot ce va avea de primit vor fii refuzuri . DAR !!! DAR un lucru important de zis este ca nici eu nu sunt adeptul minciunii . just go with the flow ... asteapta ... se simt ei bine , si la un moment dat tot va veni .. si fara sinceritate , dar si fara minciuna .
Si sa nu par vre-un inger , eu "cred" in minciunile inocente ... acele minciuni care le faci cu un scop bun ... Si sincer acuma , voi , femeiile , la unele faze chiar vreti sa fiti mintite... fara suparare , degeaba ai zis tu ca vrei tot timpul adevarul , eu nu cred , cel putin la anumite faze . Poftim un exemplu care mi-a venit pe moment : tu si prietenul tau . vreti sa iesiti undeva ,si te imbraci mai ciudat , dar tu crezi ca iti sta f. bine si esti mandra de cum arati. il intrebi cum iti sta , iar el are 3 variante :
varianta a ) "iti sta aiurea , imbraca-te cu altceva" => varianta sincera , care sunt sigur ca nu ti-ar pica bine .
varianta b ) " foarte bine " => minciuna inocenta , iti canta in struna sa nu te dezamageasca , numai ca poate te vei face de ras...
varianta c (care eu personal as alege-o) "iti sta bine , dar mai bine ti-ar sta cu costumul ala negru pentru ca ...(si iti dau niste explicatii aiurea cum ca ne-am asorta , sau whatever, si in felul asta nici nu te superi ca nu ai ales cum trebuie hainele , nici nu te faci de ras ) => minciuna inocenta , pica bine pt. amandoi ...
Si ar mai fi alte faze , MULTE alte faze , de genu m-am ingrasat , sau altele . Adevarul gol v-ar dezamagi , v-ar supara ... De aia o minciunica mica e bine venita ...
Ioanna asa o fi, dar nu ma simt vinovat pentru ca imi place frumosul, cu toate ca gandesc destul, cel putin dupa parerea mea. Mie mi se pare ca cele doua notiuni nu se exclud una pe alta.
dar foarte bine ca-ti place frumosul :) doar ca unele...exagereaza si trec in partea penibilului. frumosul autentic dupa umila mea parere, inseamna finete, mister putin si bun gust. vorbesti de gandire? :) hmmm...se poate...unele din pitziponcite chiar nu fac greseli de genul "i-mi place"....:)
:))) foarte tare .... da, vrajeala se face cu tact, nu genul de minciuni grosolane, ci genul de minciuni dulci si nu foarte 'false'....evident ca m-am indepartat de la subiectul threadul, I went with the flow :)
si da, apropo de 'go with the flow', e cea mai sigura cale spre a avea ce-ti doresti de la o fata....nu stiu, eu nu sunt de acord cu vrajelile, am invatat sa le simt pt ca m-am lasat inselata de asemenea vrajeli de prea mult eori cand am fost mai neexprimentata....nu cred ca exista fata sa nu isi fi dorit sa creada vorbele unui baiat pe care il place...
oricum, prietenul meu imi zice in fatza daca nu ii place cum ma imbrac, eu de obicei ii zic ca mie imi place :P (chiar daca pe moment ma intristez daca nu ii place:) )....si eu ii zic lui, deci reciproca e valabila :) daca imi zice ca-i place imbracamintea si nu-i place de fapt, risca sa ma vada de mai multe ori imbracata asa, deci nu asta e solutia :D
nu mai vreau s-o lalaiesc cu vrajelile astea, oricum, baietii au o parere, fetele alta, totul insa se rezuma la individ :) e urat sa minti, asta o sustin, insa poate unele fete au nevoie de 'dulceata' unor vrajeli ca sa se simta mai bine in pielea lor...si eu m-am numarat printre aceste fete pt ca eram mica si imi doream sa cred ceva ce nu mi s-a mai spus niciodata....
p.s daca toti vreti sa vrajiti, veniti cu ceva original :)
JustMeAsIAm
17-07-2008, 18:41
inca rad cu pofta la faza asta , mergeam cu un amic pe strada , si am trecut pe langa o tipa buna ... dar buna in draci . si avea caine ..si asta " frumos caine , ce nr. de telefon are ?" . Am ras si eu si tipa de el =)))) . Si oricum , nici nu sunt de "acord" cu vrajeala asta ...ma refer astea de pe net , ca majoritatea pe net le-am vazut prima oara , cu "te-ai lovit cand ai cazut din cer" sau whatever ... deci fetele care pun botul is mai praf decat prevede legea ... imi place si mie sa fac complimente , dar complimente "valabile" , poate putin inflorite , dar rar ... exemplu :esti frumoasa PUNCT . nu fac comparatii cu nush ce floare sau mai stiu eu ce vrajeala . ii zic adevarul si gata :)
cata91muscle
17-07-2008, 21:41
corect frate...nici mie numi place sa fac tot felul d complimente cum ai zis tu mai sus dar vezi ca printre noi mai sunt si dinastia "manelistii 2008" la care le plac sa le duca pe fete pana in rai pt un zambet(ma rog...zambesc alea care is p aceeasi lungime de unda ca ei:D)
eu prefer sa fiu sincer cu o fata, sai zic ce-mi place la ea dar si ce nu-mi place...asta-s eu:)
apropo tare faza cu " frumos caine , ce nr. de telefon are ?" :D:D
inca rad cu pofta la faza asta , mergeam cu un amic pe strada , si am trecut pe langa o tipa buna ... dar buna in draci . si avea caine ..si asta " frumos caine , ce nr. de telefon are ?" . Am ras si eu si tipa de el =)))) . Si oricum , nici nu sunt de "acord" cu vrajeala asta ...ma refer astea de pe net , ca majoritatea pe net le-am vazut prima oara , cu "te-ai lovit cand ai cazut din cer" sau whatever ... deci fetele care pun botul is mai praf decat prevede legea ... imi place si mie sa fac complimente , dar complimente "valabile" , poate putin inflorite , dar rar ... exemplu :esti frumoasa PUNCT . nu fac comparatii cu nush ce floare sau mai stiu eu ce vrajeala . ii zic adevarul si gata :)
f l o a r
ooof, in sfarsiiiiiiiit!!!!!!!! n o r o c
catalinux007lei
19-07-2008, 00:54
Era culmea sa ii spuna ce numar de tel are si el sa ii raspunda inapoi ca nu pe ea a intrebat-o ci pe caine. Era chiar tare.
dar foarte bine ca-ti place frumosul :) doar ca unele...exagereaza si trec in partea penibilului. frumosul autentic dupa umila mea parere, inseamna finete, mister putin si bun gust. vorbesti de gandire? :) hmmm...se poate...unele din pitziponcite chiar nu fac greseli de genul "i-mi place"....:)
M-ai inteles gresit...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.