PDA

View Full Version : masa dupa antrenament

thedark
21-01-2007, 18:23
din cate citisem eu pana acum in articole pe internet si forum-uri, am inteles ca nu e bine sa mananc imediat dupa antrenament, pentru ca organismul se afla intr-o stare de urgenta si se va depune totul.

Dar acum am citit intr-un articol unde spune asa:

"Mananca imediat dupa antrenament, cind corpul este golit de resursele sale energetice. Actioneaza rapid sau vei incepe sa consumi muschii ca resursa energetica."

Probabil nici una nu e mai putin adevarata ca cealalta, dar are rost sa mananc dupa antrenament si sa se depuna la loc tot ce am consumat in timpul antrenamentului ?

sincrone
24-01-2007, 02:54
nu o sa se depuna nimic...masa de dupa antrenament e cea mai importanta..si e de preferabil sa o iei dintr-un concentrat de proteine..ca pana se digera mancarea aia trece ceva vreme..in schimb proteinele concentrate se absorb sooper rapid..imagineaza ti si u acuma ca nu o sa se mai depuna nimic daca faci efort..corpul are nevoie de hrana ca sa iti sustina efortul nu o sa ii mai ramana sa puna si deoparte (adica sa se depuna) Trage tare si tine minte secretul e alimentatia si odihna..la sala doar stimulezi cresterea/arderea...

Dr.S.Damian
27-01-2007, 14:40
Chiar si atunci cand vrei sa slabesti, tot e bine sa mananci dupa antrenament. Nu iti imagina ca lucrurile sunt atat de simple: ai facut efort - s-a consumat din stratul de grasime - mananci - pui imediat grasimea la loc...