PDA

View Full Version : Cateva intrebari:

Horatiu83h
22-01-2007, 01:24
Buna Ziua Domnul Doctor.As avea si eu cateva intrebari si as fi tare recunoscator daca m-ati putea ajuta:
1.E bine daca iau Ginseng fiole cu Ginco biloba si Royal Joly?O fiola contine:
2500ml Ginco biloba,600ml Ginseng si 250 ml Royal Joly.Precizez ca practic culturismul de 4 ani si am 78Kg la 1.73.E bine sa folosesc acest produs mult timp?De la fiole,observ ca venele se vad mai pronuntate parca ma striez.Consum o fiola pe zi.
2.cand se vorbeste de exemplu ca un ou la 100 grame are "x" proteine,"x" lipide etc e vorba de starea lui naturala adica nefiert?La fel va intreb si in cazul carnii ca de exemplu dintr-un piept de pui de 250g dupa cel prepar pe gratar,mai ramane 120grame.......Se schimba cantitatile nutritive?
3.Talia unde se masoara?Ca am dubii in sensul ca majoritatea culturistilor au talia sub 80cm si eu daca ma masor sub buric imediat am 90 iar mai sus deasupra lui am 80!Multumesc pentru atentia acordata...Cu respect Horatiu.

Horatiu83h
27-01-2007, 02:07
Domnu doctor ati uitat de mine? Poate ma ajuta si altcineva macar la intrebarile 2 si 3

Dr.S.Damian
27-01-2007, 14:57
1. Rau nu cred ca are cum sa-ti faca, insa cred ca mai sigur ar fi sa iei pe perioade mai scurte, sa zicem de 1 luna.
2. Exista tabele care prezinta alimentele in forma cruda si altele in forma preparata. Daca nu se precizeaza, atunci de obicei e vorba de forma nepreparata.
3. Se masoara acolo unde esti mai subtire - la cei mai multi oameni coincide cu linia ce trece prin dreptul ombilicului.

Horatiu83h
28-01-2007, 17:45
Pentru intrebarea 2: unde as putea gasi aceste tabele?