PDA

View Full Version : Cum v-ati distrat de sarbatori?

Dr.S.Damian
05-01-2004, 14:16
Trecura...
Ma apuca o usoara depresie, dar imi trece repede, ca mai am niste sarmale ramase de la ciolhan. :D Si parca a mai ramas si niste vin.
Tz, tz ce exemplu prost dau! Voi sa nu faceti ca mine. La sala cu voi.
Cum v-ati distrat de sarbatorile astea? Ce ati mancat bun? Pe unde ati umblat?
Eu am vrut sa plec de Craciun in provincie, dar m-a prins viscolul, incat nici n-am reusit sa ies din Bucuresti. Am facut cu masina in dimineata de 24, o ora si jumatate pe un drum pe care il faceam in 20 de minute in mod normal. Norocul a fost ca n-am apucat sa plec mai devreme ca faceam Craciunul prin Baragan intre nameti.
Nici nu mai am injuraturi ramase, le-am trimis pe toate spre iubitii nostri conducatori.
De Revelion am reusit sa ajung pe la Sinaia si am respirat niste aer curat sa-mi ajunga tot anul asta. Pacat ca nu prea era zapada acolo unde am fost eu.
Una peste alta a fost ok, doar ca acum e imperios necesar sa bag aerobic, if you know what I mean... :D

slick
05-01-2004, 18:01
Pai eu am fost la Sinaia si de Craciun si de Revelion, poate ca au mai fost si altii de pe forum si ar fi fost bine sa fi facut subiectul asta mai din timp ca poate faceam o reuniune acolo! :D
Am mancat destul de bine, nu exagerat, bautura 1-2 pahare mici de wisky, dar tot parca am pus vreo 2 kile de body fat pe mine..... In rest nu a fost asa distractie ca eu m-am dus mai mult sa ma odihnesc.... :o

VIOREL67
05-01-2004, 20:52
acasa cum ii sta bine unui om la varsta mea:D
Craciunul mereu pana voi muri cu familia si numai..revelionul am propus o zmecherie si ..sa inteles gresit(sau intentionat:eek: )si tot acasa dar au venit o groaza sa intampinam anul nou inpreuna si normal..am facut pe gazda
abuz pot sa spun ca am facut si mai ales seara la 23-24orele si senzatii de voma in draci(colicistul mama lui)dar de trei zile usor si azi am intrat in regim drastic cu sala o zi alternat cu alergarea..am pus in 3 luni 4-5kg.(de cand am lasat-o usor din cauza accidentari)ce pot sa spun ..decat..LA TREABA !Gata cu scuzele si vrajala ca nu tine..ori pe sa ori sub..eu vreau sus:D

JohnnyBravo
06-01-2004, 18:20
Craciunul in familie ca deobicei si nici nu il vad altfel, dar fata de alti ani, nu a fost la fel de "calduros", nici spiritual si poate ca nici mama nu prea a avut timp sa imi faca de toate...(sunt mai mofturos cateodata :) ) si poate ca nici zapada n-a fost, pomul ca vai de el ca de la an la an aveau ai mei grija sa il doboare si sa-i injumatateasca globurile :D

Am rezistat vreo 3 zile acasa si nah m-am intors in TM ca sa petrec cu dansatorii cu care am si facut revelionul, destul de reusit, chiar perfect putea fii daca nu ne bruiau niste outsideri cu requesturi de house,hip-hop sau manele :D
A doua zi, pentru ca a ramas bautura si mancare la greu (din 20 de doze de bere la vreo 50 de persoane au ramas mai mult de jumate, sampanii peste sampanii...vin, huhu...am dus si acasa... asa-i cand faci kef intre sportivi fie ei dansatori sau culturisti :) ), am inkiriat un club si iar dai kefuiala pana dimineata.

A fost foarte bine, pana si vremea a tinut oarecum cu noi ca au fost vreo 5-10grade in 31 :)
Vad ca abia acum avem si noi ceva zapada....a nins asear`

Simo
06-01-2004, 18:21
Noi am fost la Disney cu fetita ce mare asa ca l-a vazut pe Mickey Mouse a fost foarte frumos artificiile si parada ba chiar am avut si zapada a fost frumos ce m-a uimit a fost faptul ca desi parcul era arhiplin a fost o ordine si curatenie de nedescris aveau aspiratoare din acelea mari cu care curatau strazile cred si eu la $50 /pers dar a meritat, cu mincarea de Craciun am cam dat-i in bara cu sarmalele dar ..... de Revelion bucuria mea nu am mai gatit nimic , asi fi vrut sa fiu In ro sa aud colinzile si oricat ar fi pentru mine sarbatorile de iarna nu au mare frmec aici cum au avut in Ro. Acum ma simt mai bine D-l edoctor ca nu sunt singur acare am dat-o in bara cu sarmalele hihi

VIOREL67
06-01-2004, 18:36
pt.JB!
uite frate bradul meu..dheeee om insurat..poftele toate saturate:D
morala:merita sa te insori numai pt. brad:D

VIOREL67
06-01-2004, 18:37
la cat de bo.. sunt am uitat sa atasez poza:rolleyes:

VIOREL67
06-01-2004, 18:39
la cat de bo.. sunt am uitat sa atasez poza:rolleyes:
ce ciudat nu ma lasa sa repostez decat dupa 60 secunde..hmmmm si mie cine imi plateste netul:rolleyes:

JohnnyBravo
08-01-2004, 13:04
te crezi ciumeg cu bradul tau? ha? :D
ia d-aci brad (nu ma refer la frate-miu :) )

VIOREL67
08-01-2004, 13:19
JB fratele tau sa creasca precum bradul adevartasi bogat....
bey,,fie vorba intre noi:D daca aveam bradul ala in casa imi petreceam Craciunul in statia de metrou unde cantam colinde sa mai fac un ban de buzunar:D
banuiesc ca ai fugit de acasa cand ai asa brad:D :D :D

Dr.S.Damian
08-01-2004, 14:08
looooool
Cata rautate Viorele... Probabil ca asa sunt brazii pe la Timisoara... mai subnutriti... mai hardgaineri... mai ectomorfi extrem :D
Imi pare rau ca nu am o poza cu bradul meu. A trebuit sa dau gaura in tavan si cu ocazia asta a avut si vecinul de sus un braduletz :D

Dr.S.Damian
08-01-2004, 14:11
Originally posted by VIOREL67

ce ciudat nu ma lasa sa repostez decat dupa 60 secunde..hmmmm si mie cine imi plateste netul:rolleyes:

Nu e ciudat. Asa am setat eu forumul ca masura anti-flood.
Ca nu vreau sa patezesc ca la inceputurile consultantei cand m-a "inundat" un "prieten" si mi-a distrus munca de pana atunci.

JohnnyBravo
08-01-2004, 15:06
la timisoara or fi brazi mai desi in ramuri...asta e de la mama d-acas...ce vorbesti nici varful nu i l-au gasit sa il puna...taica-miu la cioplit cat la cioplit asa mai in bataie de joc cat sa intre in suport ca de stat, statea stramb, mda...

cea mai naspa traba a fost cand dimineata ca de fiecare data m-am dus repede sa vad ce mi-a adus Mos Craciun, si cand dau sa ma uit, era neskimbat...ziarul de sub brad si nimic altceva :(
Ma duc sa vorbesc cu Mosu` care tocmai se trezise si nah ii zic..."nu mi-a adus nimic Mos Craciun :(" da el (de fapt ea) "vaiiii am uitat", si a inceput sa caute :). M-am dus repede in dormitor ca sa nu-l vad pe Mosu cum pune darurile la copii si nah am revenit sa vad surpriza....mai bine ma opresc din povestit :D

Nah...cum ziceam au fost ani mai buni...simteam Craciunul in adevaratul sens al cuvantului...Impodobeam bradul doar in Ajun(asa se obisnuieste la noi)...de data asta frate-miu s-a grabit sa-l puna in functiune mai din timp si pana si darurile le-a vazut/probat dinainte ....mai facea si mofturi, etc.

Nu prea mi-a placut...d-aia poate si a doua zi dupa Craciun am sters-o inapoi in tm...

viorele, a fost un an (nu plecasem inca d-acasa), era si sora-mea...hehe si nah maica-mea a dat cu pomul jos de 2 ori, o data taica-miu si o data unki-miu incat n-am prea mai avut globuri ramase....si nah ne-am pus sa-l reimpodobim cu sosete si kiloti :D
hmm ce ne-am mai distrat....cantam si colinde pe-atunci....