View Full Version : trebiue sa stim totul despre steroizi
draga serban,
pina acum ai vb mereu in revista de steroizi dar decit despre naposim si decanofort.Eu vreau sa stiu si efectele naposimului despre am auzit ca este mult mai bun ca orice altceva si pe deasupra isi pastreaza efectele sase luni.Am mai auzit ca nu efecte secundare grave.Un tip mi-a spus ca il foloseste de 10 ani si nu are nici o problema.eu as vrea ca tu si imi descrii cit mai bine substanolul si efectele sale ca nu stiu daca sa iau sau nu si sa-mi mai zici si efectele altor steroizi mai scumpi sa mi-i descrii si sa-mi explici efectele lor.
sper ca nu ti-am dat multa bataie de capm o t o r
Dr.S.Damian
08-01-2004, 18:34
Ba da, mi-ai dat bataie de cap :D
E ca si cum te-ai duce la un profesor de matematica, sa zicem, si i-ai spune “va rog sa imi spuneti toate teoremele de la geometrie”. Tu nu ai inteles rolul acestei pagini de consultanta. In plus de asta, nu dau informatii despre steroizi.
Mergi pe urmatoarele siteuri:
http://www.mesomorphosis.com
http://www.anabolicreview.com
ca "fapt divers" ce doctor (categorie/specialitate) ar sti totusi despre steroizi?
cei care se ocupa cu glandele endocrine? sau care? ca as vrea sa discut cu un doctor care totusi a fost invatat despre steroizi in general
Dr.S.Damian
12-01-2004, 19:43
Cam doua specialitati ar fi mai aproape de ceea ce intrebi tu: endocrinologul si medicul sportiv, totusi nici unul nici altul daca nu au avut un interes (personal) deosebit nu vor stii amanunte despre stero. Asta pentru ca sunt probleme mult mai importante pe care trebuie sa le cunoasca perfect, decat utilizarea unor substante interzise.
dac incepem sa luam steroizi de la 17,ani sa zicem,asta poate constitui serioase probleme medicale pe viitor?
cu cit un steriod este mai puternic,cu atit efectele sale secundare sunt mai puternice?
care sunt efectele secundare ale substanolului?:eek:
nu chiar interzie.....ma refeream la cercetarea lor ca medicamente pentru cei care au intr-adevar probleme, majoritatea steroizilor sunt totusi "medicamente"
Dr.S.Damian
17-01-2004, 12:41
Sigur, mai ales in perioadele de crestere sterozii sunt foarte periculosi si trebuie evitati. Cand organismul este matur reactioneaza altfel, insa in adolescenta in plina “furtuna hormonala” exact steroizii lipsesc...
Nu e obligatoriu ca un steroid foarte eficient sa fie si cel mai toxic. Stiinta steroizilor a evoluat in timp si s-au gasit solutii in care eficienta sa fie crescuta si riscul de efecte secundare redus.
Efectele secundare ale sustanonului si a altor steroizi le gasesti intr-un alt topic aici.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.