PDA

View Full Version : Niste Sfaturi Va Rog!!!

haidar
11-02-2007, 09:36
Va salut dl doctor!Ma numesc Bogdan am 23 ani,1.87 si sunt cam ecto-endo-mezo si practic culturismul de 1 an si jumatate.As crea sa va spun ca de cand trag de fiare nu sunt multumit de felul cum arat.Stiu f multe despre alimentatie dar cred ca corpul meu parca nu vrea sa puna muschi delok.Manac f bine si numai ce trebuie suplimente nu mai zic,iau destul cat sa fac un brat de 40.Dar asta e doar un vis deoarece nu inteleg ce se petrece cu corpul meu.Nu am densitate musculara delok si ma simt parca sunt in prima zi de tras de fiare adika fara muschi.Unii mi-au spus sa renunt la carne pt ca am grupa sangvina A si simt uneori cum carnea de pui ma moleseste f tare adika nu am forta.De vreo 2 saptamani tin dieta keto si ma simt cel mai bine din viata mea dar tot piept de pui mananc.Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa mananc adika de unde sa-mi iau proteinele ca sa fac densitatea musculara si centimetrii pe care ii doresc sau va rog spuneti-mi niste sfaturi de ce ar trebui sa fac????
Va multumesc!!

Supreme
18-02-2007, 19:56
Ha ! Haios ! Toata lumea are cate putin din toate dar una singura predomina deci nu poti fi toate 3 odata (ma refer la tipul somatic). E de vina geneticul tau din cauza ca nu te dezvolti ca altii dar daca vei munci si vei avea o alimentatie bogata si vei lua si suplimente este imposibil sa nu ai rezultate ! Incearca din cand in cand sa mai maresti greutatile si satzi maresti cantitatea de proteine ! Iti poti lua proteine din carne de vita de porc de peste la gratar , si din legume precum mazarea fasolea care au valoare proteica mare si mai ales din oua si lactate precum branza sau laptele. Incearca sa ai 3 mese pe zi cat mai bogate si inca 2-3 mese din suplimente . deci 5-6 in total si iti garantez ca trebuie sa cresti

Dr.S.Damian
22-02-2007, 23:47
Haidar,
Trimite niste poze cu tine. Ce intelegi prin "densitate musculara"?