PDA

View Full Version : in greutate

pmmp
06-01-2004, 17:23
Buna ziua...
Nu stiu ce sa fac sa pun cateva kg pe mine pentru ca ai mei parinti nu ma lasa sa iau proteine ... am incercat numai cu mancare si am fost si la sala catea luni dar se pare ca nu merge... ati putea sa ma ajutati in acest sens (nu mai stiu ce sa mananc _ am auzit ca trebuie cam 2g proteine la un kg avut, in cazul meu 61kg )? sau daca imi puteti da un sfat (cum sa ii conving pe parinti ca in a lua proteine nu este nimic rau si ca nu toate proteinele"deregleaza organismul")...
Multumesc anticipat!

Dr.S.Damian
07-01-2004, 22:26
Pe parinti este cam greu sa ii convingi, fiindca si ei proabil cred (ca multi altii) ca suplimentele nutritive sunt similare steroizilor. Ai putea sa le arati ca aceste suplimente au avizul Ministerului Sanatatii si se vad fara nici un fel de reteta.
In tot cazul, ca alimentatie orienteaza-te catre alimente precum carnea (pui, vaca, curcan, peste), lapte si lactate, oua, orez, legume, fructe.
Daca bei 1-2 litri de lapte pe zi, mananci 2-3 oua, o bucata de branza, un piept de pui cu orez si mazare alaturi, cateva fructe, eventual iti iei si batoane proteice, ai rezolvat o parte din problema. Mai ramane sa faci si antrenamente.