PDA

View Full Version : Cum trecem de limita ?

Supreme
18-02-2007, 15:12
Salut ! Am 20 de ani 1.73 cu 74 de kg ! Practic culturismul de 2 ani de zile si am crescut foarte bine in primul an de antrenament ! De la 35 in bratz aveam 40 dupa numai 8 luni de antrenament in care abia folosisem cateva suplimente dar ce e drept ma alimentam mult si des si ma odihneam mai mereu. Acum in prezent dupa 1 an si 4 luni am mai crescut doar 1 cm la bratz adica 41 si masuratorile sunt aceleasi in rest ba chiar un pic mai slabutze la unele grupe cum ar fi picioarele ! Cert este ca m-am saturat sa nu mai cresc ma obsedeaza faptul ca nu reusesc sa mai obtin performante ! Bine acum si muncesc am si alte activitati dar oricum am un serviciu foarte lejer si destul de scurt dar il am si nu mai e cum era inainte . Oricum vroiam sa ajung la concluzia ca m-as orienta sa folosesc steroizi pentru a-mi da un impuls sa trec de bariera asta nu sa exagerez. Astept sfaturi si nu ma luatzi cu chestii de genu iatzi ideal protein si astea ca suplimente am tot folosit si de calitate si multe si cam degeaba. Iar antrenamentul nush ma antrenez cu greutati destul de mari lucrez corect intens fac febra dar degeaba nu mai creste.

darkwish
23-02-2007, 14:53
i-am propus domnului doctor sa facem o sectiune desprea steroizi anabolizanti , insa din pacate dumnealui nu este webmasterul acestui forum...putem discuta pe messenger mai detaliat sau pe forum da sa ne dea acordul domnu' doctor.

ciupanezu
24-02-2007, 10:24
eu te sfatuiesc sa iti iei gandul de la steroizi!intereseaza`te de efectele secundare!preferi sa fi cu muschi mari....si sa traiesti pana la 50 ani, sau bine facut, si sa traiesti pana la adanci batraneti?lucreaza cu greutati mai mari,triseaza putin daca e nevoie.tu faci cum vrei, dar iti spun sa te informezi bine despre efectul si efectul secundar al steroizilor!

sincrone
05-03-2007, 03:41
supreme...si eu am aceeasi problema..si intr un timp imi venise aceeasi idee...insa mai astept umpic...ma gandesc mereu ca atunci cand nu cresti ceva e de vina...ori alimentatie ori odihna sau poate chiar antrenamentul...incerc sa descopar :(