PDA

View Full Version : L-Carnitina are efect?

Unregistered
07-01-2004, 13:12
Dle doctor,vreau sa va intreb daca l-carnitina administrata,dupa cum este indicat, cate 2 grame/zi are efect si cu ce trebuie ea combinata?Dupa cat timp sunt vizibile efectele?Cat timp ar trebui sa iau 2g/zi ca sa slabesc in jur de 10kg, fara efort fizic prea mare (o boala a coloanei nu-mi permite sa fac sport)?Ce se intampla dupa intreruperea administrarii?

Dr.S.Damian
07-01-2004, 22:21
Fara efort fizic nu cred ca vei obtine rezultate vizibile numai cu carnitina. Cel putin tine si un regim de slabire hipocaloric.

VIOREL67
07-01-2004, 23:01
cred ca L-Carnitina este singurul supliment 100%fantastic pt. organism,chiar daca este folosit peste limita.
este in termen mai fantezist suplimentul inimii(patriotice)
nu stiu de ce toata lumea este speriata de cele cateva kg. in plus si modul lor de abordare a problemei ..
ce supliment miraculos pot sa inghit dar daca se poate sa stau la tv si sa halesc cartofi prajiti si cu o ceafa de porc patrunsa..:))
2 metode :
1 operatie de lipoabsortie
2 operatie si va ataseaza un inel siliconic la "nemancat::))
Fratiilor..in primul rand singura zmecherie(suczati expresia) este sa vreti si sa fiti constienti ca daca va vreti sanatatea si voiciunea trebuie sa treceti peste toate fitele
Nu va suparati pe mine ca m-am dat la barfa ..dar in loc sa o dati cum se face aia sau cum sa combin sau sa elimin anumite elemente din dieta voi .vreti pasila minune..
Neiregistratule!
probleme cu coloana am avut si eu din tinerete ..acum sunt ok cand m-am dus la doctor si am spus problema ..mi sa raspuns..ce sa iti fac copilule daca mergi zilnic cu acordeonul in fata..:))
numai sanatate iti doresc si pune osul la MUNCA..si iti garantez ca te vei simti cool..(nu mi-o lua in nume de rau..daca mai intri pe aici sa citesti..dar vad ca nici macar nu te intereseaza asa de tare subiectul din moment ce nu te-ai inregistrat)