PDA

View Full Version : Ce program trebuie sa adopt, doar pt 2 sapt pe luna?...

ion_cer
26-02-2007, 08:49
Eu lucrez pe o platforma de extractie in Marea Neagra, unde stau 15 zile, celelalte 15 zile fiind acasa..Aici am gantere , haltere, si un aparat multifunctional Kettler, la care pot lucra spate, picioare si piept si o bicicleta. Situatia mea este urmatoarea....cat sunt aici pe platforma am tot timpul din lume, pot lucra chiar zi de zi, dar seara dupa orele 19, nu stiu cat de indicat este...cand sunt acasa nu prea am timp de sala, dar mai pot face acasa cateva exercitii. Eu ma bucur de un corp mezomorf si acum fiind un pic mai plinut, am 86 kg la 184 cm, as vrea sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu alimentatia, tipul de antrenament si exercitiile pe care le-as putea face pentru o definire corporala, raportate la situatie mea. Multumesc anticipat

Dr.S.Damian
07-03-2007, 15:25
Cred ca cea mai buna solutie pentru tine ar fi sa te antrenezi de 3-4 ori pe saptamana, in sistem circuit - 1 exercitiu pt fiecare grupa, 3 serii, 10-12 repetari (faci prima serie din toate exercitiile, cu pauze minime intre serii, apoi te odihnesti 3-4 minute si treci la seria 2 a fiecarui execitiu si tot asa...).