PDA

View Full Version : HELLLPPP Sunt Prea Grasaaaa

AnCuTzA
26-02-2007, 15:31
Buna ... vin si eu cu o "plangere"...am 21 de ani,176 inaltime si 68kg.Am cartea Super Fit si intr`un tabel scrie ca e greutate normala si totusi ... nu ma impac cu colaceii care predomina "prin spate",la burta sunt plata e ok dar fundul si picioarele ma nemultumesc.E super ok cartea am citit`o aproape in intregime,dar din atatea sfaturi m`am buimacit cu totul c a p z i si...ce as putea face mai concret sa slabesc in acea zona ?Tzin sa mentionez ca fac si sala de aproape doua luni de zile nu ma bate gandul sa renunt la ea dar parca fara nici un rezultat cu toate ca trag ca-lumea,curge apa in ultimu hal pe mine si febra musculara deabea a disparutc e a r t ... inainte sa raman insarcinata aveam 60kg,pana inainte sa nasc ajunsesem la incredibila greutate de 93kg iar acum,dupa un an si 8 luni am ajuns la 68 (asa zice acel cantar electronic care niciodata nu da rezultatul corect,acum am 68 acu 70 sau chiar 65 dupa 10 minutes cr a m p i m p )

P.S : Fumez ! Stiu ca si asta afecteaza si nu imi cereti sa ma las caci nu am vointa !

P.S 2 : Nu mananc paine caci nu prea imi place (nu mananc deloc!) paste fainoase,carne de porc si de vita,fasole,carnati nici asa nu mananc !

Dr.S.Damian
05-03-2007, 11:33
Solutii exista, insa trebuiesc gasite dupa o analiza atenta a tuturor factorilor.
Cel mai sigur ar fi sa vii la o consultatie (www.doctor.info.ro)

AnCuTzA
16-03-2007, 16:16
Problema mare e ca de la mine pana in bucuresti e o distanta cam mare pt o consultatie ... Eu sunt din Judetul Mures si ....ne "despart" 500km asa ca ...

Dr.S.Damian
16-03-2007, 23:28
Exista si solutii online.
Citeste aici http://www.doctor.info.ro/html/servicii_consultanta.html

AnCuTzA
10-04-2007, 15:45
Multumesc

cristina25
10-05-2007, 03:03
Sunt prea grasa!
:( Am 1.85, 94 de kg, intotdeauan am fost mai plinuta dar de la un timp m-am ingrasat mult. Ce ar trebui sa manac?