View Full Version : Masina timpului
Cineva pe aici pasionat de "time travel" ?
http://video.google.com/videoplay?docid=-5896048467372201322
ciupanezu
02-03-2007, 16:49
daca ar exista...da ar fi o chestie!
Florin D
07-03-2007, 16:35
M-am uitat la documentar foarte interesant si am descoperit unele chestii pe care nu le stiam chiar merita 45 de minute din viata doc chiar daca la incepeut pare mai plictisitor.
Chestia aia cum ca --la nivel sub atomic particulele isi schimba tot timpul identitatea si asta s-ar putea explica prin existenta universurilor paralele-- e foarte interesanta. (pe la minutu` 27 explica ala) .
ciupanezu
19-03-2007, 21:43
vreau si eu sa vad chestia aia dar am viteza mica la net:( si nu pot:(
We're sorry, but this video may not be available.
Try refreshing the page to see this video.
Cineva zicea: Nu cred ca exista timp, ci doar oameni care se tem sa moara. Mi-a placut mult simplitatea si profunzimea acestei idei.
Mie deocamdata nu mi-e frica de moarte, dar timpul tot exista haha.
ciupanezu
17-04-2007, 13:13
nu mai e video`u stie careva dc??
Florin D
18-04-2007, 18:49
Filme pe acest subiect sunt destule idee cautati pe google sau yahoo,utube :time travel ideea in acesta e comuna dar mai explicita ca exista 4 dimensiuni ptr a calatorii in timp si ca nu se poate calatorii in trecut decat daca exista un reper.
ciupanezu
05-05-2007, 09:09
ce ati face daca v`at putea intoarce in timp??sau daca ati putea calatorii in viitor???
ciupanezu
05-05-2007, 18:01
hmm, nu e prea corect!gandeste-te ca in acelas timp cnva de sus te vede!
As castiga la loto de vreo 10 ori la rand , o tura as pastra banii, la celelalte 9 as dona toti banii.
ciupanezu
07-05-2007, 18:25
ha..dar nu crezi ca lumea si`ar da seama ca e ceva ciudat la mijloc??ca , castigi de 10 ori la rand??
Eee...ce o sami faca? O sa ma dea in judecata? O sa desfinteze loto ? HAHAHA!
ciupanezu
08-05-2007, 15:58
daca desfiintezi loto, tu nu mai castigi!plus ca nu ai voie sa intervii in cursul istoriei...
eu una n-as interveni in derularea istoriei pentru simplul motiv ca lucrurile s-au intamplat pentru ca asa a fost scris undeva sa se intample. nu e nevoie de explicatie asa cum nici intrebarile nu-si au rostul: de ce s-a intamplat asa si nu altfel? pentru ca asa a trebuit sa se intample. Dumnezeu a avut grija ca totul sa fie asa cum trebuie.
ciupanezu
16-05-2007, 15:53
da..da...da asta ar fi alegerea perfecta ioanna!dar totusi unde ati merge, daca ati putea calatorii in viitor??dar in trecut??
Sunt sigura ca as vrea sa vad cum a aratat Pamantul inainte de a exista viata. Dar in primul rand as vrea sa pot calatori in timp in perioada cand a trait Iisus. As vrea sa-L vad, sa-I pot vorbi. Daca as calatori in viitor, as vrea sa vad cu ochii mei Apocalipsa si cum s-ar desfasura ea.
ciupanezu
16-05-2007, 16:06
da...ar fi interesant, dar mai lipseste un singur lucru....modalitatea de a calatorii.sau poate exista,dar nu o stim noi!
Modalitatea nu prea mai conteaza din moment ce stim ca nu e posibil. Cel putin deocamdata, ne ramane doar imaginatia. Si visul. Probabil candva, cineva foarte inteligent va gasi solutia.
Cum sa nu fie posibil ? Probabil ca deocamdata e imaginatie ca noi sa calatorim in timp, insa nu particulele. Pacat ca nu mai mere filmu` ala din link.
http://www.youtube.com/watch?v=oRWwI61so5Q
Uite aici o bucata din documentar.
Daca nu mere nici link-u asta dati la google the first time machine , a fost acel documentar pe discovery cu profesoru` ala care o construieste.
ciupanezu
18-05-2007, 18:26
wow! eu cred ca totusi se poate..mai ales dupa ce am vazut asta..si sigur se poate si in ziua de azi, pt ca stiinta a avansat f mult..dar noi nu suntem informati..pt ca s`ar crea haos....asa o fi?:)
http://www.youtube.com/watch?v=oRWwI61so5Q
Uite aici o bucata din documentar.
Daca nu mere nici link-u asta dati la google the first time machine , a fost acel documentar pe discovery cu profesoru` ala care o construieste.
Stiti careva cum se poate salva pe calculator un filmulet de pe youtube?
ciupanezu
20-05-2007, 13:51
da..este un program..pot sa fac rost de el..in ...10 min :)
Si cum se numeste acel program?
ciupanezu
22-05-2007, 17:47
hmm nush exact nu are un nume...dar il am are vreo 5 mb.
ciupanezu
02-06-2007, 17:25
arnold..mai vrei programul ala?ti`l trimit eu
ciupanezu
08-06-2007, 07:42
multi posteaza...apoi uita de mesajul pe care l`au lasat....e pacat.
ciupanezu
16-10-2007, 21:16
nu a mai calatorit nimeni in timp??:D
Ba da, ieri, cand stateam pe buda. :D
ciupanezu
20-10-2007, 11:13
haha:D
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.