PDA

View Full Version : Fidelitate?

mercutio
08-01-2004, 11:59
Observ cam la toti cei din jurul meu (la barbati, mai ales) o adevarata oroare de tot ce inseamna fidelitate, casatorie etc.

Eu unul sunt putin contrariat cand aud chestii de genul "rutina", plictiseala in pat si nu numai si necesitatea de a schimba partenera sau de a-i fi infidel. Parerea mea e ca cu cat iti cunosti mai bine partenera, cu atat ajungi sa te cunosti mai bine pe tine insuti si cu atat experimentezi mai mult. Voi ce credeti?

JohnnyBravo
08-01-2004, 12:38
pai....sexu-i ca si cu antrenamentul, ai o serie de exercitii/pozitii care le mai skimbi in functie de rezultate/placere pentru a nu ajunge la plafonare/plictiseala :)

Cum si de sala uneori te cam saturi, vrei sa iei o pauza, sa faci altceva asa poti sa te saturi si de ea din puctul asta de vedere si cauti altceva.

Ca si in cazul salii dupa o pauza (activa, prin alt sport sau nu) revenirea este cu foarte mult elan, moral, etc, asa si in cazul sexului.

Nu m-am gandit pana acum la asta (mi-a venit pe moment).

Idealul meu este ca atat timp cat nu esti casatorit poti sa cauti "noutati", daca ai ales sa te casatoresti atunci tre sa fii f sigur de "pas" si ca atare sa fii trup si suflet DOAR pt ea! As vrea sa fiu asa.

Ce ma distreaza este ca fetele in general sunt constiente si accepta potentialele aventuri ale viitorului sot; cica li se pare normal....good for them ! :D

mercutio
08-01-2004, 12:58
Mai eu tocmai chestia asta cu plafonarea n-o inteleg. Adica explica ce cauti sa gasesti nou si nu ti-a fost oferit deja? (Nu de alta, dar poate sunt eu defect, mai stii:D ?)

De peste 7 ani eu nu ma simt nici plafonat si nici nu simt ca nu mai am ce incerca. (Si nici unul dintre noi nu e genul apatic, dimpotriva.).E MULT MAI MISTO CAND STII CUM REACTIONEAZA CELALALT, pentru ca stii si cum sa-l surprinzi (in mod placut, evident).

mercutio
08-01-2004, 13:07
De fapt, cred ca am pus eu problema gresit.

Nu am nimic impotriva cautarilor, a cunoasterii mai multor femei, consecutiv.

Observ insa ca mai toti barbatii sunt vehementi in privinta faptului astuia: domne sunt fericit cu ea, o iubesc, sex is great, dar daca n-o insel parca-s doar pe juma barbat daca n-o insel. WHY?

Pe bune, cand ai (iti ofera) tot ce vrei si mai mult decat ti-ai imaginat ca vrei de ce ii pun f multi problema asa, din principiu?

JohnnyBravo
08-01-2004, 14:01
pai vine o cotzoharla iti face cu okiu, te pisca de fund si hop, gigel preia controlul....conform bancului (mi-e lene sa-l editez):

> > > > Cand Dumnezeu a creat barbatul, l-a chemat la el si i-a zis:
> > > > - Barbate, am doua vesti sa-ti dau: una buna si un a proasta.
> > > > - Doamne, spune-mi intai pe cea buna.
> > > > - Cand te-am creat, ti-am dat doua organe importante: creierul si
> > penisul.
> > > > - Pai si atunci Doamne, care e vestea proasta?
> > > > - Sangele din corpul tau este insuficient, de aceea cele doua organe
> nu
> > > vor
> > > > functiona decat pe rand.
> > > >
> > > >
> > > > Cand Dumnezeu a creat femeia, a chemat-o la el si i-a zis:
> > > > - Femeie, am doua vesti sa-ti dau: una buna si un a proasta.
> > > > - Doamne, spune-mi intai pe cea buna.
> > > > - Cand te-am creat, ti-am dat doua organe importante: creierul si
> > vaginul.
> > > > - Pai si atunci Doamne, care e vestea proasta?
> > > > - Sangele din corpul tau este din abundenta si pentru ca primul
organ
> > > nu-ti
> > > > foloseste la nimic, al doilea va elimina excedentul in fiecare luna.

nah lasand gluma de-o parte, ma gandesc atractia, ispita de nou il face pe barbat sa-si insele sotia (desigur considerand ca totul acasa este perfect)

dar ce spun eu? sa vorbeasca ceilalti insuratzei :D
serban, viorel, puteti sa va faceti conturi noi si sa postati asta ca sa evitati orice fel de discutii acasa daca or sa vada si ele threadul :D

VIOREL67
08-01-2004, 14:26
JB ..esti tare...
din punctul meu de vedere mercutio vorbeste de parca este femeie:D :D (am glumit)
daca ai sufletul pereche nu este necesar sa cauti..daca nu ..naspa nici actul de casatorie nu este o baza si vei cauta mereu..acum depinde sunt multe care nu le inteleg ca am vazut destule la viata mea si nu mai vreau sa judec ca nu sunt eu cel in drept..
problema am pus-o cum o vad eu..
cand spun sufletul pereche se intelege absolut tot...si o parere in casnicie daca ajungi sa faci sex este o casnicie pe duca...

Dr.S.Damian
08-01-2004, 15:24
Poate nu e cel mai inteligent lucru ce se putea spune aici, dar eu imi aduc aminte un episod din Familia Bundy. In episodul asta Al era cu Peg intr-un magazin de lenjerie intima si langa ei era un alt cuplu. Al se uita cu jind la nevasta aluia si si-o imagina imbracata cu niste andarueri sexy, iar tipul celalalt si-o imagina pe Peg in postura respectiva. Diferenta era ca tipul avea o sotie misto, iar Peg era... Peg.
Asta asa ca exemplu tampit ca oricat de buna/inteligenta/frumoasa/iubitoare/sexy etc. ar fi sotia sau prietena, sta in firea barbatului sa ravneasca la femeia altuia.
Unii explica asta prin faptul ca instinctul ancestral al barbatului este sa "polenizeze" cat mai multe femei, in scopul reproducerii speciei. Pe de alta parte, femeia cauta cu disperare perechea care sa-i asigure stabilitate si ocrotire pentru a-si creste progeniturile. La oameni lucrurie s-au schimbat mult odata cu evolutia, astfel ca barbatii nu mai asculta atat de instinct, iar femeile sunt mult mai libere sa "testeze" inainte de a alege un partener.

mercutio
08-01-2004, 15:47
Mai Viorele, adevarul e ca nu prea am mentalitate de macho.
:D Si nici nu simt ca prin asta-mi lipseste ceva:D

JB, daca nevasta (prietena) te ciupeste de cate ori si cand trebuie de fund (sau tu pe ea), Gigel o sa devina si el un individ ceva mai maleabil. Chiar daca e cam greu de cap.

JohnnyBravo
08-01-2004, 16:18
mare dreptate ai!:)

da, tocmai de curand am auzit ceva de la fata...: "daca tipul tre sa semneze condica in fiecare zi, n-o sa-i mai arda sa mearga la alta! garantat!" astea sunt vorbele ei si stiu ca vorbeste din experienta......hehe :)

mihai_ro
04-02-2004, 05:50
Nu stiu de ce ne ascundem toti dupa deget!Suntem programati genetic la infidelitate si nu ne putem opune.Mai bine sa recunoastem ca majoritatea si-au inselat prietenele/sotiile.Problema e ca si ele sufera de infidelitate(e drept ca intr-un procent mult mai mic) dar ele sunt mai discrete pentru ca daca s-ar afla ar fii supuse la tot felul de comentarii si ar fi categoriste imediat:CURVE.
Eu vreau sa va intreb altceva!De ce ni se pare normal sa fim infideli(DRaga mea,a fost doar o partida de sex,ea nu inseamna nimic pentru mine) dar ni se pare inadmisibil ca si partenera sa aiba escapade?!

JohnnyBravo
04-02-2004, 11:18
intrebare

Eu vreau sa va intreb altceva!De ce ni se pare normal sa fim infideli(DRaga mea,a fost doar o partida de sex,ea nu inseamna nimic pentru mine) dar ni se pare inadmisibil ca si partenera sa aiba escapade?!

si raspuns :)

Suntem programati genetic la infidelitate si nu ne putem opune.Mai bine sa recunoastem ca majoritatea si-au inselat prietenele/sotiile.Problema e ca si ele sufera de infidelitate(e drept ca intr-un procent mult mai mic) dar ele sunt mai discrete pentru ca daca s-ar afla ar fii supuse la tot felul de comentarii si ar fi categoriste imediat:CURVE.

ulise
05-02-2004, 02:00
am fost o singura data indragostit nebuneste dar tot mi-am inselat iubita de 'n' ori.
la intervale de cateva luni am nevoie de o noua partenera ca de aer...nu arat nici ca un fotomodel si nici nu am iq peste medie insa am un instinct sexual care ma conduce direct la tinta...cel mai interesant si dificil este sa aduci femeia la orizontala,apoi...este sublim sa faci dragoste cu femeia care te adora si pe care o doresti...si sunt atatea femei superbe!!!!
partea nasoala e ca a schimba zeci de femei in cativa ani de zile,devi obiectul invidiei colegilor frustrati,refulati,incapabili... (cel putin unde lucrez eu sunt cativa care m-ar impusca,dar am eu grija de prietenele lor...:D just kidding)

de unde vine dom' doctor nevoia asta imperioasa de a poseda cat mai multe femei? nu e de loc o vanitate si nu o fac pt a brava ci din motive as spune vitale...(o saptamana fara o femeie devin depresiv)

mercutio
05-02-2004, 16:53
Da, problema putea fi pusa si asa de la inceput...

OK, si eu sunt interesat de motivatie, ulise... Nu stiu de ce dar chestia cu instinctul ancestral al barbatului de a lasa cat mai multi urmasi nu ma satisface, ca sa zic asa:D ......

Giggi
05-02-2004, 22:20
Poate ca majoritatea barbatiilor considera ca ei sunt posesorii prietenelor/sotiilor lor... dea aceia la barbatii ii altcumva cand ei inseala... dar femeia sa insele ...mmmm ii mai nasol... ca pur si simplu ...barbatul considera ca femeia ii a lui... nu a lu` altu... si daca ii a lui ... a lui sa ramana...
Femeia nu are voie sa insele...dar barbatul are...cam asta ii mentalitatea la barbati... idea ii ca nici nu cred ca femeile ar fi asa de tare afectate daca l`ar prinde pe barbat inseland cu alta femeie,precum ar fi un barbat daca si`ar prinde prietena cu altu...
Cand femeia inseala pe barbat ...impactul ii ca si cum iar zice pe fata ceva de genul "ai penis mic si nu te mai vreau" sau "esti varza la pat" etc etc... ii chestie de orgolie si de instinct cred :P

f l o a r

Leon
14-02-2004, 11:36
Eu cred ca barbatii sunt mai extremisti in dragoste, de aici si fidelitatea, sunt cei care se indragostesc prea tare...de unde si atatea cazuri de sinucidere din dragoste la barbati...la femei mai rar (doar prin Shakespeare)...ori restul sunt ca noi cei multi mult mai superficiali decat femeile in dragoste... Femeile sunt mult mai constante, ele pun dragostea pe primul loc, nu sexul.
Cum zicea cineva sotiei lui, care pretindea ca are acelasi drept sa mearga si ea cu vreunul: Eu daca merg la una, imi fac "treaba" si gata, a doua zi am uitat de ea (cam asa e de multe ori), pe cand tu, daca mergi cu altul, te indragostesti...
Barbatii simt sexul aproape ca o "necesitate fiziologica". Femeile nu se arunca chiar asa "ca innecatele" la orice posibilitate de sex...
Dar, barbatul e UN VANATOR....
Desi, eu consider ca orice femeie te-ar insela daca s-ar potrivi lucrurile intr-un anumit fel, se poate ca odata sa simta ca intrezareste sufletul pereche al ei...sau cine stie, e dreptul lor, ne place sau nu...e legea firii

ioanna
13-11-2005, 18:38
bull shit, dragilor!exista si barbati fideli. daca femeia stie sa-l stoarca de energie, sa-l surprinda, sa-l innebuneasca nu are timp de alta, nu are nevoie de alta.eu am un partener stabil de 4 ani si norocul lui ca sunt "de cursa" lunga si imi place sa0i descopar fiecare milimetru al corpului. nu ai cum sa te plictisesti pt ca persoana de langa tine e mereu in schimbare,niciodata nu e aceeasi. eu sunt mereu alta, si din punct de vedere comportamental, ma transform mereu, sunt misterioasa, inabordabila cateodata si asta il starneste pe partenerul meu. am niste trucuri care nu dau niciodata gres.

Dallyla
23-11-2005, 13:17
100% CORECT Ioanna!!!

ioanna
23-11-2005, 16:24
mersi, dallyla. cel mai simplu e sa dai vina pe "rasa"-"sunt barbat, se stie ca ei sunt infideli, deci trebuie si eu sa fiu asa, ca de!!doar sunt barbat adevarat, nu?"
mai e si ideea asta tampita ca barbatul are dreptul sa insele, femeia vai de mine!trezirea, oameni buni, astea erau idei demne de Evul Mediu timpuriu!!!!
pt cel care a zis ca sexul e ca antrenamentul la sala: vreau sa stiu daca reciproca e valabila, adica si la sala te antrenezi ca si cand faci sex?!?!
nu exista asa numita "programare pt infideliate"- e cel mai jalnic pretext al barbatiilor si femeilor sa insele. daca e asa, eu de ce nu mi-am inselat partenerul niciodata si totusi sunt inconjurata de barabti care imi fac avansuri?pt ca primesc tot ce am nevoie, si dragoste si sex si pe langa astea, avem si eu si el ceva ce rar se mai gaseste in ziua de astazi:PRINCIPII! no offense:D

Dallyla
23-11-2005, 18:11
Nu Ioanna stii care e problema unor barbati?Atunci cand au langa ei o femeie si frumoasa si desteapta se sperie..Daca au una draguta ,cuminte si devreme acasa,care stie sa aiba grija de ei....o calca in picioare si se duc la alta...ca s-au plictisit...si asa etc etc etc pana unde...nu stiu:D
Nu stiu sa cultive ceva frumos ,rafinat si elegant,stiu doar ca ei sunt masculi si trebuie sa se duca si la alta,ca deh....asa se facem a d .
Sunt doar jalnici...si nu se respecta pe sine,prin acest lucru deci nu se pot astepta la respect din partea altora.:D

ioanna
23-11-2005, 18:27
asa, zi-le, dallyla!o femeie care ii iubeste neconditionat si are grija de ei nu le e de ajuns, vor mai mult. de ce? pt ca asa sunt "programati"!!!!!!!unora nu le e de ajuns ca o femeie ii iubeste cat zece, trebuie sa treaca in agenda cate femeie a... ca altfel nu e destul de machoman!pacat ca nu stiu sa aprecieze ceea ce au si intotdeauna vor altceva.pacat ca nu vad esentialul pt ca se pied in detalii insignifiante cum ar fi femeile usoare...:(

Dallyla
23-11-2005, 19:47
bullshit cu programarea asta!m a d ,nu e nici o programare,este o ignoranta totala!.Si stii ce este mai rau,in cazul unei relatiie "de durata",in care barbatul inseala?ca vine acasa,si ii aduce flori sau cadouri....asta ii da de gol de cele mai multe ori,pt ca o femeie poate simti usor cand este inselata!
Aici mai intervine o problema,majoritatea o fac macar o data in viata,sa vada cum e..curiozitatea asta:D ,si ce e trist ca o fac poate atunci cand ar trebui sa fii oameni serosi,si astfel pot distruge o familie,pot traumatiza niste copii nevinovati,pot da cu piciorul unei munci de o viata.Chiar daca suntem oameni,si suntem vulnerabili,suntem inzestrati cu gandire,constiinta,si principii(cel putin asa ar trebui).
In general barbatii se ghideaza dupa niste reguli nescrise(cica),cum ca toti barbatii trbuie sa insele!Says who man?:D

ioanna
24-11-2005, 18:45
100% de acord cu tine!!:D acu n-am timp\sa scriu prea multe, dar lasa ca va raman eu datoare!!!!!!!:D

osmr
24-11-2005, 19:56
Originally posted by Dallyla
100% CORECT Ioanna!!!

Originally posted by ioanna
100% de acord cu tine!!:D acu n-am timp\sa scriu prea multe, dar lasa ca va raman eu datoare!!!!!!!:D

...vati inteles???...aici parca vati aliat intrun razboi contra "unor"..barbati...pareti ca niste "siameze"...:D ..no offence

ioanna
24-11-2005, 22:22
nu ne-am inteles, pur si simplu avem aceleasi idei si nu vrem sa atacam barbatii in general, ci cei care nu-si respecta partenerele si nu-si pot tine "membrul" in pantaloni! trebuie sa invatati sa treceti de asa zisa "natura" a voastra in care nu puteti sa va abtineti daca vedeti o femeie cu 10 cm de material. asta doar pt cei care se simt, nu pt barbati in general, repet!:D

Dallyla
25-11-2005, 16:31
nu se pot abtine nici daca vad 2m patrati de material ,mulat pe un corp armonios:D
Nu e nici un razboi importiva "sexului tare",cum va place voua sa va numiti,sunt doar niste concluzii trase din realitatea de care ne izbim zi de zi!:p

ioanna
25-11-2005, 21:44
problema e ca sunt foarte multi care isi trateaza partenerul sau partenera ca pe un obiect sau nu il/o respecta.ce inseamna sa respecti pe cineva intr-o relatie?din pctul de vedere pe care l-am luat noi in considerare, nu e frumos fata de celalalt sa te uiti lung la cineva.eu daca vad un barbat care arat bine, imediat ii spun prietenului meu:"uite, tipu asta arata mai bine...", nu tin pt mine pt ca nu am de ce sa tin t mine. cat despre inselat, nu vad de ce. din moment ce ai totul, de ce cauti resturile??

Kyokushin
25-11-2005, 23:45
Aici e si vorba de respect, e si vorba de uman, e si vorba de fiinta... Trateaza-l pe celalalt ca pe o fiinta nu ca pe un animal...
Vezi cu sufletul si intelege cu mintea... Niste vechi adevaruri...
E vorba de faptul ca daca nu-l socotesti pe celalalt partener egalul tau, nu vei fi implinit niciodata...

Mai bine fa-te din zeu muritor, nu din muritor zeu!

Atat am avut de spus, am timpul masurat, scuze...

Nicusor
25-05-2006, 13:46
Am dezgropat threadu asta si vreau doar sa zic ca eu sunt fidel :D

Sakyamuni
26-05-2006, 20:11
Mai bine fa-te din zeu muritor, nu din muritor zeu!
Atat am avut de spus, am timpul masurat, scuze...

Ma bucur ca ai readus threadul asta in lumina pentru ca am dat de alte perle d-ale lu' Kokoshin.

Si de ce spune ca are timpul masurat? Sper ca nu e pe moarte.. :(

Yaz
23-01-2008, 12:24
Nu am inselat niciodata si oricum nu-s genul asta de baiat, in primul rand consider ca daca "atata te duce capul atata si faci". Am avut parte de multe fete cu mari diferente intre ele dar niciodata nu am calcat stramb indiferent ce "condiment" lipsea din relatie.

Sunt de "cursa lunga" ca sa zic asa, cum nici mie nu mi-ar place sa ma insele prietena sunt sigur ca nici ea nu s-ar simti prea bine.

Si oricum, atata timp cat ai tot ce iti doresti nu vad de ce ai cauta in alta parte.

ioanna
23-01-2008, 13:10
Si oricum, atata timp cat ai tot ce iti doresti nu vad de ce ai cauta in alta parte.

touchdown! :)

BASIL NUSS
23-01-2008, 14:10
Nu am inselat niciodata si oricum nu-s genul asta de baiat, in primul rand consider ca daca "atata te duce capul atata si faci". Am avut parte de multe fete cu mari diferente intre ele dar niciodata nu am calcat stramb indiferent ce "condiment" lipsea din relatie.

Sunt de "cursa lunga" ca sa zic asa, cum nici mie nu mi-ar place sa ma insele prietena sunt sigur ca nici ea nu s-ar simti prea bine.

Si oricum, atata timp cat ai tot ce iti doresti nu vad de ce ai cauta in alta parte.du-te ma de aici! Ai avut multe relatii de cursa lunga. Cìti ani ai tu mai musashi?tu vrei sa storci ceva lacrimi si compasiune...

BogdanMM
23-01-2008, 14:30
In ziua se azi fidelitatea se intalneste doar in instrumentele de sunet ..:)

ioanna
23-01-2008, 18:50
never say never.........

serios
23-01-2008, 18:50
Pana la vreo 22 de ani, gandeam la fel cu cei care sustin sus si tare ca nu ar insela. Si acuma gandesc la fel.Cei care spun ca nu auinselat inseamna ca fie sunt la primele 2-3 relatii fie nu au avut pe nimeni pana acum sau sunt din tipul care stau in casa si toata ziua cu prietena.
Am tot ce-mi doresc pe plan material si setintemntal.Sunt cu aceeasi tipa de vreo 6 ani.Pe cea dinaintea ei am inselat-o o singura data si, de ce ? Pur si simplu s-a intamplat. Fie ca e departe, fie ca nu poate veni la tine sau invata de rupe pentru un examen si alte mii de exemple, daca tu ca barbat te afli in compania altei femei, cu ea in aceeasi camera si ea-ti face avansuri si tu esti plin ... sunt sanse incredibil de mici sa nu calci stramb. Te abti o data, de doua ori dar nu se poate la infinit.Oricat de mare e dragostea, doar nu aveti langa voi o JL sau Naomi sa nu-ti doresti alta femeie.
Nu va purtati ca niste copii.Atata timp cat tot la ea te intorci, nu exagerezi (se intampla o data la an sau poate si mai rar) nu trebuie sa considerati ca ati inselat-o.Va va face fie sa va dati de gol, sa traiti cu spaima ca daca afla, o sa faceti gafe si ii dati de baunuit etc. Luati-o ca pe ceva normal si promiteti-va ca nu se va mai intampla si tineti-va cat se poate de cuvant.

ioanna
23-01-2008, 19:19
Intelepciunea si generozitatea unei femei sunt testate atunci cand ea trebuie sa-i ofere barbatului libertatea de a alege sa o insele sau nu. Nimeni nu depinde de nimeni si tot ce facem in viata se oglindeste in deciziile pe care stim sa le luam. Femeia si barbatul nu au dreptul sa-si impuna nimic, educatia si inteligenta emotionala, precum si bunul simt isi vor spune cuvantul la momentul potrivit.

Baieti, oricat de superba ar fi JLo aia care sta in fatza voastra si respira foarte excitata, ea nu va sta in viata voastra mai mult de 15 sau 30 de minute. Ganditi pasul doi. Mergeti la iubita voastra acasa si trebuie sa va asumati ideea ca i-ati strivit in picioare demnitatea singurei femei care va primeste neconditionat cu zambetul pe buze de parca ati fi cea mai frumoasa intamplare din viata ei.

Ea nu stie, nici macar NU STIE ca in fatza ta, are demnitatea sifonata. NU o vei mai privi la fel niciodata pt ca in acele 30 de minute ai negociat iubirea unicei femei din viata ta (infara de mama) care te iubeste fara rezerve....

Ea te-a iubit chiar si in secundele cand tu ai inselat-o, nestiind nimic despre asta....te astepta, gandindu-se ca-ti va face o mare surpriza, ca-ti va face mancarea preferata si apoi te va alinta cu un masaj erotic in timp ce tu te impingi intr-o tipa al carui nume nici nu te intereseaza sa-l stii....

ASA GANDESTE O FEMEIE....SE SIMTE TRADATA SI PRIVATA DE RESPECT CAND AFLA ADEVARUL. SIMTE CA NU MAI ARE DEMNITATE!

Spuneti ca iubirea e atat de rara, ca sunt atat de putine femei cu adevarat bune la suflet si atat de putine femei care merita cu adevarat sa fie iubite. Va plangeti ca toate sau foarte multe sunt josnice...dar atunci cand gasiti femeia care va iubeste neconditionat, femeia care va respecta si va ingrijeste, de ce preferati sa dati cu piciorul in tot, inseland aceasta femeie deosebita cu EXACT acel gen de femeie usoara pe care il blamati?!

ioanna
23-01-2008, 19:23
Empatia e inteligenta emotionala pura, deci daca intelegem sa privim inselatul in dublu sens (si cel feminin, nu numai masculin), altfel vor sta lucrurile.

incepator
23-01-2008, 19:34
Intelepciunea si generozitatea unei femei sunt testate atunci cand ea trebuie sa-i ofere barbatului libertatea de a alege sa o insele sau nu. Nimeni nu depinde de nimeni si tot ce facem in viata se oglindeste in deciziile pe care stim sa le luam. Femeia si barbatul nu au dreptul sa-si impuna nimic, educatia si inteligenta emotionala, precum si bunul simt isi vor spune cuvantul la momentul potrivit.

Baieti, oricat de superba ar fi JLo aia care sta in fatza voastra si respira foarte excitata, ea nu va sta in viata voastra mai mult de 15 sau 30 de minute. Ganditi pasul doi. Mergeti la iubita voastra acasa si trebuie sa va asumati ideea ca i-ati strivit in picioare demnitatea singurei femei care va primeste neconditionat cu zambetul pe buze de parca ati fi cea mai frumoasa intamplare din viata ei.

Ea nu stie, nici macar NU STIE ca in fatza ta, are demnitatea sifonata. NU o vei mai privi la fel niciodata pt ca in acele 30 de minute ai negociat iubirea unicei femei din viata ta (infara de mama) care te iubeste fara rezerve....

Ea te-a iubit chiar si in secundele cand tu ai inselat-o, nestiind nimic despre asta....te astepta, gandindu-se ca-ti va face o mare surpriza, ca-ti va face mancarea preferata si apoi te va alinta cu un masaj erotic in timp ce tu te impingi intr-o tipa al carui nume nici nu te intereseaza sa-l stii....

ASA GANDESTE O FEMEIE....SE SIMTE TRADATA SI PRIVATA DE RESPECT CAND AFLA ADEVARUL. SIMTE CA NU MAI ARE DEMNITATE!

Spuneti ca iubirea e atat de rara, ca sunt atat de putine femei cu adevarat bune la suflet si atat de putine femei care merita cu adevarat sa fie iubite. Va plangeti ca toate sau foarte multe sunt josnice...dar atunci cand gasiti femeia care va iubeste neconditionat, femeia care va respecta si va ingrijeste, de ce preferati sa dati cu piciorul in tot, inseland aceasta femeie deosebita cu EXACT acel gen de femeie usoara pe care il blamati?!

Mai sa imi bag picior daca nu mi-ai dat de gandit, iar pe langa asta chiar ca e dreptate aici asta daca incepi sa nu judeci ca un baiat .. sa gandesti ca si cum ai fii o fata sa te pui in locul ei

ioanna
23-01-2008, 19:36
cineva spunea ca avem nevoie si de gandirea masculina si de cea feminina la un loc pentru a fi completi ca oameni, fie ca suntem barbati sau femei :)

ioanna
23-01-2008, 19:46
eu nu sunt usa de biserica...am inselat si eu si am fost inselata, asta in tineretile mele inconstiente....nu stiam ca in secunda in care eu eram cea mai fericita femeie din lume, iubitul meu se gandea la mine cu dragoste si ma astepta........a fost cea mai mare greseala pe care am putut-o face, o greseala pe care o platesc si acum pt ca o voi regreta toata viata...o greseala pe care mi-o asum cu demnitatea celui care a facut mutl rau si nu mai are vreo urma de intentie rea in el........

asta pentru ca cel pe care l-am inselat (din motive pe care nu ma pun sa le explic si care intr-un fel ar justifica ceea ce eu faceam, insa nu imi doresc sa ma dezvinovatesc), acel barbat bland si iubitor era exact acel barbat unic ce m-a iubit deplin si pe care abia dupa ce l-am pierdut, am stiut sa-l apreciez.

Am dat peste marlani si mitocani care mi-au aratat ca merit sa sufar. Stiam ca era ceva firesc sa sufar, meritam dupa ce am facut ce am facut. Dupa lupte seculare, am dat peste un baiat care in timp si cu mare grija, a reusit sa tina la mine si sa scoata ce e mai frumos in mine.

Acum nici macar nu simt nevoia sa ma uit dupa alti baieti. Abia mai tarziu mi-am dat seama: Cheia era comnicarea....imi spune ce isi doreste, ii spun ce vreau de la el...suntem mereu in tandem.....si nici macar propunerile pe care le primesc nu ma fac sa cedez....si nu pt ca le rezist, ci pt ca nici nu simt ca m-ar tenta :)

p.s. pt cei care vor zice ca vreau sa postez in victima, cititi cu atentie! Sunt scarbita de ce am facut, nicidecum nu ma vad ca o victima. Sunt matura si schimbata definitv, am invatat si stiu ca drumul victoriei pe orice plan nu vine daca nu sti sa inveti de-a lungul intregii tale calatorii

BASIL NUSS
23-01-2008, 20:23
Pana la vreo 22 de ani, gandeam la fel cu cei care sustin sus si tare ca nu ar insela. Si acuma gandesc la fel.Cei care spun ca nu auinselat inseamna ca fie sunt la primele 2-3 relatii fie nu au avut pe nimeni pana acum sau sunt din tipul care stau in casa si toata ziua cu prietena.
Am tot ce-mi doresc pe plan material si setintemntal.Sunt cu aceeasi tipa de vreo 6 ani.Pe cea dinaintea ei am inselat-o o singura data si, de ce ? Pur si simplu s-a intamplat. Fie ca e departe, fie ca nu poate veni la tine sau invata de rupe pentru un examen si alte mii de exemple, daca tu ca barbat te afli in compania altei femei, cu ea in aceeasi camera si ea-ti face avansuri si tu esti plin ... sunt sanse incredibil de mici sa nu calci stramb. Te abti o data, de doua ori dar nu se poate la infinit.Oricat de mare e dragostea, doar nu aveti langa voi o JL sau Naomi sa nu-ti doresti alta femeie.
Nu va purtati ca niste copii.Atata timp cat tot la ea te intorci, nu exagerezi (se intampla o data la an sau poate si mai rar) nu trebuie sa considerati ca ati inselat-o.Va va face fie sa va dati de gol, sa traiti cu spaima ca daca afla, o sa faceti gafe si ii dati de baunuit etc. Luati-o ca pe ceva normal si promiteti-va ca nu se va mai intampla si tineti-va cat se poate de cuvant.
corect fratelo.

BASIL NUSS
23-01-2008, 20:25
eu nu sunt usa de biserica...am inselat si eu si am fost inselata, asta in tineretile mele inconstiente....nu stiam ca in secunda in care eu eram cea mai fericita femeie din lume, iubitul meu se gandea la mine cu dragoste si ma astepta........a fost cea mai mare greseala pe care am putut-o face, o greseala pe care o platesc si acum pt ca o voi regreta toata viata...o greseala pe care mi-o asum cu demnitatea celui care a facut mutl rau si nu mai are vreo urma de intentie rea in el........

asta pentru ca cel pe care l-am inselat (din motive pe care nu ma pun sa le explic si care intr-un fel ar justifica ceea ce eu faceam, insa nu imi doresc sa ma dezvinovatesc), acel barbat bland si iubitor era exact acel barbat unic ce m-a iubit deplin si pe care abia dupa ce l-am pierdut, am stiut sa-l apreciez.

Am dat peste marlani si mitocani care mi-au aratat ca merit sa sufar. Stiam ca era ceva firesc sa sufar, meritam dupa ce am facut ce am facut. Dupa lupte seculare, am dat peste un baiat care in timp si cu mare grija, a reusit sa tina la mine si sa scoata ce e mai frumos in mine.

Acum nici macar nu simt nevoia sa ma uit dupa alti baieti. Abia mai tarziu mi-am dat seama: Cheia era comnicarea....imi spune ce isi doreste, ii spun ce vreau de la el...suntem mereu in tandem.....si nici macar propunerile pe care le primesc nu ma fac sa cedez....si nu pt ca le rezist, ci pt ca nici nu simt ca m-ar tenta :)

p.s. pt cei care vor zice ca vreau sa postez in victima, cititi cu atentie! Sunt scarbita de ce am facut, nicidecum nu ma vad ca o victima. Sunt matura si schimbata definitv, am invatat si stiu ca drumul victoriei pe orice plan nu vine daca nu sti sa inveti de-a lungul intregii tale calatorii
....care au durat 2 ani poate....

ioanna
23-01-2008, 22:17
pt mine au fost lungi acei ani :)....asa vede o fata toate problemele. e o parere de FATA vis- a-vis de asemenea probleme. atata tot. nu astept sa se inteleaga acest lucru, ci sa fiu facuta bolnava, idioata, proasta etc etc :) noroc cu simtu umorului.......

Yaz
23-01-2008, 22:26
du-te ma de aici! Ai avut multe relatii de cursa lunga. Cìti ani ai tu mai musashi?tu vrei sa storci ceva lacrimi si compasiune...
Am avut 2 relatii solide care au durat cativa ani si nu am inselat nici persoanele respective si nici celelalte fete cu care am umblat dupa ce m-am despartit de ele, asa ca avand in vedere ca nu ma cunosti absolut deloc ar fi bine sa faci pe smecherul cu altcineva, nu raspund la mistouri de 2 lei intre noi fie vorba.
Am 24 de ani ca sa nu mori de curiozitate, si vezi ca la profil scrie mare YAZ, adica nick-ul meu, "musashi" este probabil salutul tau in trib.

Numai bine.

BASIL NUSS
23-01-2008, 23:08
abuia,
as da orice sa gasesc un trib unde salutul sa fie MUSASHI.
crede-ma orice.
sa umblam cu katane-le la centura,si sa face iaido si ju-jitsu antic.
fa-ti un bine si intereseaza-te cine a fost MUSASHI.

ClaudiuUu
31-03-2008, 20:13
Eu mi-am pus ambitia .. si de 10 luni sunt fidel doamnei mele ! :X si e bine rau ;)) :X senzatia :D parca trag fetele de mn mai rau ca niciodata .. nu vreau sa ma laud :P stie cineva sentimentu ?

ioanna
23-07-2008, 13:39
stii cum e cu fructul interzis??

SquEeK
23-07-2008, 15:10
Toata lumea il vrea.

ioanna
23-07-2008, 15:28
de asta femeiele tre sa ramana un fruct interzis :D

JustMeAsIAm
23-07-2008, 18:42
@ ioanna . "asta pentru ca cel pe care l-am inselat (din motive pe care nu ma pun sa le explic si care intr-un fel ar justifica ceea ce eu faceam, insa nu imi doresc sa ma dezvinovatesc)" . ne zici motivele ?