PDA

View Full Version : Ajutati-ma va rog

lucky0
08-03-2007, 16:38
in urma cu 3 sapt. copilului meu i-a aparut o buba mare in jurul buricului incadrata de unele mai mici. I s-a recomandat de medicul de familie symforal, calciu + D3 si unguent cu sulf.Dupa acest tratament i-au aparut niste bube mari in zona pubiana si pe penis.M-am culcat in lenjeria lui si am simtit piscaturi si furnicaturi.In acest timp am studiat pe net si am asociat aceasta mancarime cu scabie.Am folosit eu si copilul scabex cu toate indicatiile cerute si am intrat in panica si am consultat un dermatolog.I s-a dat diagnosticul de scabie vindecata si ni s-a recomandat ca eu si sotul meu sa folosim benzoat de benzil doar o singura aplicatie.La o saptamana dupa tratament am mers in vizita la cineva si acolo noaptea a inceput sa ma furnice tot corpul si sa ma arda in toata zona picioarelor si am simtit arsuri peste tot ca in cazul unei insolatii.Am consultat alt dermatolog si mi s-a pus diagnosticul "dermografism rosu si cu tratamentul claritine + clorfeniramin".Sunt 2 zile de cand am inceput tratamentul dar tot exista acele piscaturi si furnicaturi iar in continuare copilului ii dau cu crema fucicort dar in zona buricului si zona pubiana persista acele bube mari si umflate.Nu stiu ce sa mai fac.Va rog sa ma ajutati.Multumesc anticipat!

Dr.S.Damian
10-03-2007, 11:04
Consider ca ar fi cazul sa vii cu copilul intr-o sectie de dermatologie a unui spital, fiindca probabil va fi nevoie de o internare. Ultimul diagnostic nu spune nimic, e doar o constatare.