PDA

View Full Version : probleme la coloana!

m.mihai
08-01-2004, 20:24
de vreo saptamina ma doare osul acela mare de la baza gitului (nus cum ii zice)
dar ii o durere permanenta si mai ales cind lucrez mai tare
mentionez faptul ca nu am facut antrenament in aceasta perioada si nu imi aduc aminte sa fi lucrat ceva greu care sa imi forteze coloana dar durerea exista si nu stiu ce sa fac

cind stau in fatza calculatorului iarasi ma doare ingrozitor chiar si la o zi dupa aceea tot in acel loc dar asta chiar de mult
nu pot sa-mi explic ce sa fie si care ar fi remediul
multumesc mult

Dr.S.Damian
12-01-2004, 20:48
Posibil sa fie un inceput de spondiloza cervicala sau daca nu este pur si simplu o algie data de o pozitie defectuoasa. Ia un antialgic (Algocalmin), unge-te cu un ungent (Diclofenac) si roaga pe cineva sa-ti faca masaj. Pentru viitor executa cat mai des exercitii de stretching pentru coloana cervicala.

m.mihai
13-01-2004, 14:09
tnx
se pare ca nu ii spondeloza ci doar cauzele unei pozitii aiurea,durerea a inceput sa dispara incet incet dar nu total
pe viitor am sa fac mai multe exercitii de stretching ...

mihaelac
10-11-2007, 22:26
de o saptamana am dureri groaznice in ceafa de la nodul de la baza gatului pana in ceafa unde am senzatia ca ma arde. Intradevar in ultima perioada am lucrat mai mult de 8 ore pe zi la calculator in pozitie incomoda. Durerea radiaza citeodata inspre umeri si in josul coloanei. Oare o fi ceva grav? Secific ca am hipotiroidism si urmez tratament corespunzator afectiunii.
Va multumesc