PDA

View Full Version : Am doar 17 ani si nu mai am incredere in nici o cura de slabire

Shockolade
24-03-2007, 09:44
Am 17 ani si acum doi ani am tinut o cura de slabire ( mai mult de infometare ) si am slabit de la 75kg (inaltimea 1.65m)la 55kg dupa o perioada am ajuns la 60kg si asa am ramas. Ma chinui din nou sa slabesc tot prin aceeasi metoda si desi multi medici spun ca infometarea este cea mai proasta metoda este singura care da rezultate imediate. Fac foarte mult sport si mananc foarte putin si totusi nu reusesc sa slabesc absolut deloc nu stiu ce se intampla cu corpul meu si kilogramele in plus sunt in zona coapselor si a fundului nu mai siu ce sa fac.:(((

Grigore Slv
26-03-2007, 19:54
Am 17 ani si acum doi ani am tinut o cura de slabire ( mai mult de infometare ) si am slabit de la 75kg (inaltimea 1.65m)la 55kg dupa o perioada am ajuns la 60kg si asa am ramas. Ma chinui din nou sa slabesc tot prin aceeasi metoda si desi multi medici spun ca infometarea este cea mai proasta metoda este singura care da rezultate imediate. Fac foarte mult sport si mananc foarte putin si totusi nu reusesc sa slabesc absolut deloc nu stiu ce se intampla cu corpul meu si kilogramele in plus sunt in zona coapselor si a fundului nu mai siu ce sa fac.:(((
Infometarea nu e o solutie buna in nici o dieta!!! nu degeaba zic multi doctori asta. In general daca te infometezi pierzi din greutate dar nu pierzi prea multa grasime ci mai multa masa musculara!!! ceea ce presupun ca si tu ai patit. De aia ai scazut foarte repede in grutate. un om care tine o dieta corecta ar trebui sa slabeasca in jur de jumatate de kg pe saptamana pt ca organismul nu poate sa arda mai multa grasime de de atat. De aia trebuie sa ai rabdare. Daca pierzi mai mult de atat nu e bine ca inseamna ca pierzi masa musculara!!! Si se stie ca masa musculara arde grasimile din organism si nu oasele sau altceva!!! cu cat arzi mai multa musculatura cu atat vei slabi mai greu sau te vei plafona la o greutate.si nu asta doresti. e foarte important ce dieta tii. Cel mai eficient stiu sa slabeasca culturistii si practicantii de fitness.Asa ca invata de la ei si mai studiaza pe net,din reviste si de unde poti cum se salabeste eficient si apoi MODIFICA-TI dieta!!!

Dr.S.Damian
27-03-2007, 11:12
http://www.doctor.ro/html/servicii_consultanta.html

Beginer
29-04-2007, 13:30
Sal si eu asemenea lui am probleme cu kilogramele, m-am apucat de culturism in urfma cu doua luni acasa, mi-am procurat haltera si gantere....si ce imi mai tb pt culturism si as vrea sa stiu ce produs ar fi bun pt slabit,ce exercitii sa fac?ms anticipat

Beginer
29-04-2007, 13:31
am uitat sa va dau niste date: am 17 ani, 1,90 m, 76 kg