PDA

View Full Version : !!!!!!!!!!!!!!!help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baietas
27-03-2007, 16:09
AM 18 ani 1.75 si cam 55 de kg.merg la sala de 1 an de zile,mai iau din cand in cand proteine...si incerc sa ma ingras dar nu reusesc .Poate sa ma ajute cineva si pe mine cu un program nutritional,si ce proteine sa folsesc pentru cresterea in greutate si in masa musculara ............
multumesc anticipat!!!!!!!!!

aaaaaaa si era sa uit dar uneori fac si cate 2 antrenamente pe zi.As vrea totusi un program nutritional pt un elev de liceu care pierde la scloala cam 7-8 ore pe
zi ..............please help!!!!!!!!
ma scuzati daca v-am plictisit cu detalile si pentru timpul perdut de voi!!!!

Horatiu83h
29-03-2007, 02:48
Salut.In primul rand nu mai fa 2 antrenamente pe zi nici campionii nu se antreneaza de 2 ori pe zi decat in conditii speciale si cu o alimentatie la care tu probabil ca nici nu visezi ....Daca esti ectomorf cum probabil ca reiese din datele tale eu tias recomanda sa te antrenezi de 3 sau maxim 4 ori pe saptamana si sa faci maxim 6-8 repetari a cate 4 seri pe exercitiu .12 seri grupe mari si 9 seri grupe mici. La a 4 serie trebuie sa ridici o greutate care sa nuti permita sa faci singur mai mult de 4 repetari + 2 cu ajutor.Ca si alimentatie mananca tot ce prinzi ca doar vrei sa iei in greutate.Dar axeazate pe carne lapte oua branza paine cartofi orez.....Depinde ce vrei...Mai studiaza si tu ca sunt o gramada ca si tine care vor sa ia in greutate.In privinta suplimentului si aici vreau sa fac o precizare dupa parerea mea e ca nu exista supliment minune nu mai credeti in asa ceva il vezi mare pe unu in sala si zici oare ce ea .!E vorba de antrenament alimentatie si odihna asta e secretu +( genetic)............ sau chiar alte substante interzise..............