View Full Version : ajutati-ma vara rog :((
am 18 ani 1.78 si 55 de kg :( fac sala de 3 luni si am pus decat 5 kg ....acum vreau sa iau naposim dar nush cate pastile ar trebui sa iau ....si c suplimente ar trebui sa iau k sa mai iau in greutate ...ajutati-ma va rog sunt Disperat ..am incercat multe suplimente dar nu a mers cu nimic....c r y c r y
Andrei C.S
30-03-2007, 18:50
ai foarte multa rabdare la varsta ta ai timp sa astepti
parerea mea ii sa lasi naposimu deoparte ;) ... incerca sa folosesti timp de 2-3 luni Animal Pak+un concentrat proteic cum ar fi Myo Max Gain :)...bafta in continuare
darkwish
01-04-2007, 16:58
ti-am dat un pm !
faci de 3 luni? hmmm....e cam putin...de aia nu prea ai vazut modificari....trebuie sa mergi mai mult la sala, tinete de treaba...cat despre proteine....trebuie sa iei regulat asa cum scrie pe cutie...sau cum am facut eu....intotdeauna am luat dublu cat scrie acolo...bineinteles trebuie sati si permiti....dar asta e....tragi tare, iei suplimente si te odihnesti adecvat si te asigur ca o sa ai rezultate si eu sunt ectomorf si trag de 1 an juma....la inceput nu sa vazut dar cu timpul....
respect! ciao
criss3333
05-04-2007, 11:20
parerea mea e ca daca iei naposim esti prea disperat.
citeste mai mult despre naposim inainte de al lua, are si avantaje si dezavantaje
pentru ca sa pui masa pe tine ia niste proteine cu carbohidrati mai multi in compozitie si niste creatina separat
si nu dispera ca ai doar 18 ani mai ai timp destul sa cresti
rusty_hawk
06-04-2007, 21:18
bine am revenit,primul post pe anul asta,ma intrebam cand o sa functioneze site-ul din nou....
ia zii cum stai cu mancare,de cate ori pe zii mananci
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.