PDA

View Full Version : problema-fizic

hunt
30-03-2007, 08:31
Buna-ziua , am 21 ani si am o problema cu greutatea...mai bine zis ku aspectul ..
Asta fiindca la varsta asta am 72 kg ..1.74 inaltime DAR am Multa grasime (foarte foarte moale..k o gelatina..shi voluminoasa...ushoara nu stiu cum sa ma exprim) NUMAI in zina abdomen - piept...in rest e OK adica la maini ,picioare..nu am nici un pik de depuneri! numai in zina-abdomen-torace!
tin sa precizez ca pana la varsta de 9 ani am fost foarte slab..iar dupa nu stiu ce pastile ,..vitamine..am inceput sa ma ingras numai in acea zona..shi e foarte greu sa dau jos...la membre asa sunt slab....am tot slabit ku regimuri de am ajuns si la 67 kg shi burta era aceeai k dimensiune ..mare
As vrea sa incep (desi cred k e prea tarziu) sa ma formez un pik kat se poate ..adica sa incep sala cva..shi neaparat niste proteine...pt masa mea musculara care e f f f mica! brate piept!! sunt student si timpul e si el foarte limitat..asa ca as vrea k in timp ce lucrez sa iau ce este mai bun la proteine sa pot pune ceva...

nu stiu cum sa descriu mai bine acest fenomen..sa ma puteti ajuta!!

Va multumesc!

cezzz
09-05-2007, 15:07
burtica aia e "reverva" organismului tau cu grasime. orice organism are o astfel de rezerva la unii mai multa la unii mai putina, la unii pe maine si picioare la unii doar pe burta etc. depinde de fiecare in parte. Incearca sa faci sport asta e varianta cea mai buna pt a schimba ceva ;) e grav daca nai facut sport pana acum o sa-ti fie f greu sa schimbi ceva