PDA

View Full Version : Indepartare strat adipos de pe abdomen

fucky
15-05-2007, 17:11
Cand las abdomenul relaxat mi se formeaza o burtica:) dar cand incord se vad foarte bine pachetelele de muschi de pe abdomen.
E bine cum fac:
luni-30 min alergat
marti-15 min sauna
miercuri-15 min sauna
joi-30 min alergat
vineri-30 min alergat
Se vor vedea ceva rezultate astfel?
Cu mancarea am eu grija...Mersi

hieronymus
14-06-2007, 13:56
E greu de dat un sfat pertinent prin mail. Trebuie sa vad ca sa imi fac o parere. Poate e distensie abdominala, de care nu prea ai cum sa scapi. Poate trebuie doar sa lucrezi mai mult muschii abdomenului!!! da, chiar asa, ce ar fii sa stai mai mult la sala si sa te ocupi de abdomen? Alergatul si sauna iti dau grasimea jos, dar nu iti dezvolta muschii abdominali. Eu zic sa iti faci un program de antrenament special pt. abdomen. Si o sa vezi ca burtica se va diminua de la sine, pe masura ce muschii abdominali se vor strange, scotand aerul din burta. Nu mai manca mult la o masa sub nici o forma, ca de aia faci distensie abdominala. Si, daca antrenezi abdomenul, ocupa-te si de spate, ca sa nu te cocosezi!

TzuTzu
28-06-2007, 21:41
Salut .. Am 16 ani , 1.62 inaltime si 57 kg . Am un strat adipos pe abdomen , si as vrea cateva sfaturi sa-l dau jos. Am inceput sa alerg dimineata ( in jur de ora 9 ) pe stadion ( cam 10 ture ) , am 3 saptamani de cand nu mananc paine , pot sa zis ca am grija de alimentatie .
Fac in fiecare seara in jur de 200 abdomene.
Nu stiu ??? Oare sa merg la sala ??? Sa iau proteine ???
Astept sfaturi
Ms anticipat

Cristian Neagu
29-06-2007, 05:24
Incearca sa antrenezi toate cele 3 parti ale abdomenului: inferior, superior si lateral.

TzuTzu
29-06-2007, 21:40
Incearca sa antrenezi toate cele 3 parti ale abdomenului: inferior, superior si lateral.
MS ! Dar cateva exercitii pt ai antrena pe toti ??

Cristian Neagu
30-06-2007, 08:06
E bine sa ii antrenezi separat.Pt inferiori- tot ce implica ridicarea picioarelor, pt laterali miscari in forfecare si pt superiori crunchurile in diverse pozitii.Singurul care-i mai atinge aproape pe toti 3 sunt echerele.

TzuTzu
30-06-2007, 12:06
E bine sa ii antrenezi separat.Pt inferiori- tot ce implica ridicarea picioarelor, pt laterali miscari in forfecare si pt superiori crunchurile in diverse pozitii.Singurul care-i mai atinge aproape pe toti 3 sunt echerele.

Multam' :D