PDA

View Full Version : Un program bun

virusi
23-05-2007, 16:23
Buna. Am inceput sa imblu la sala de forta de 1 luna. desi nu am un program pe care sa il fac,atrenez aproape toate grupele de muschi. Timp de o luna a aparut putin efect dar nustiu sa continui sau ce sa mai fac? ca prietenii mei spun ca epuizez muschii prea tare si trebuie sa antrenez numai o grupa de muschi. Cind ma duc la sala stau aproximatic 2-2.5 ore si dovedesc sa fac la piept 4 exerciti la spinare 4 exercitii si la minii cite 2 la biceps si 2 la triceps. Spunetimi va rog daca trebuie sa continui sau nu ?
pe linga asta imblu si la box asa ca se primeste ca in fiecare zi,fac efort fizic

Cristian Neagu
25-05-2007, 15:22
Cauta sa citesti despre antrenamentul structurat.Un antrenament eficient nu depaseste 90 de minute.Al meu dureaza 45.Invata grupele de muski, te va ajuta foarte in viitor!

virusi
29-05-2007, 20:18
am citit de pe net un program si dar nu mi se pare eficient in aceiasi zi sa faci si la piept si la biceps si la triceps.
De acum am redus antrenamentu la aproximativ 90 de minute.o sa vedem ce are sa fie

virusi
07-06-2007, 16:19
mai spuneti ce sa mai fac,ca vreu sa ma mai cresc in masa musculara dar as vrea sa fie natural totul al meu fara proteine.