PDA

View Full Version : Mass Forte Creatin si PROT 85: combinat sau separat?

ElMundo
25-05-2007, 22:54
Salut. Am 24 de ani, 1.84 si 74kg. As vrea sa mai pun pe mine inca vreo 10 kg pana in 84kg si daca se poate as vrea sa fie masa musculara si nu altceva. Ma gandeam sa iau Mass Forte Creatin si PROT 85 insa nu stiu, pot fi luate impreuna sau ori una ori alta? Si inca o intrebare: daca iei chestiile astea si nu mergi la sala ce se intampla? Sunt reactii adverse sau pur si simplu n-au nici un efect? Problema in cazul meu e ca nu prea am timp sa merg pana la sala, dar ma gandeam ca as putea lucra muschii 30-40 min/zi si de acasa(stiu ca nu se compara cu mersu la sala dar din lipsa de timp si energie ma gandesc ca poate fi temporar o solutie de compromis).
Multumesc.

Cristian Neagu
26-05-2007, 10:20
Le poti combina f bine!Efecte secundare nu au, dar te poti ingrasa de la excesul de calorii.Daca faci antrenaente aks dar inteligente, poti progresa cum doresti.Fa rost de o bara pt tractiuni, una pt genu cu greutati si o bancuta de impins+2 gantere si te poti antrena aks.
Daca dispui de vreo 400 euro stiu pe cineva care vinde un aparat american cu bara+greutati+gantere la care lucrezi tot corpul mai putin gambele.