View Full Version : problema
care este problema?.....ejaculez foarte repede(cam dupa 3 minute la primu numar si cam dupa 5-7 minute la al doilea....si tot la fel la al 3 lea)......m-am gandit k in timp o sa treaca problema...dar ea persista...prietena mea e f intelegatoare....da nu e foarte aiurea situatia:(
vreo solutie ceva??
Incearca sa te relaxezi, relaxeaza-ti muschii din zona fesiera, a coapselor. Si eventual opreste-te din miscare.
Incearca sa stai pe spate ,total relaxat , si las-o pe ea deasupra. Cat te tine asa?
Oricum 3 minute nu e chiar putin.
sa zicem k poate la primu numar nu e asa putin.....dar problema vine la al 2 lea...al 3 lea....cand termin muult prea repede....si asa prietena mea ramane nesatisfacuta.....
si eu care ma chinui cu jumatatile de ora :)).. in primul rand nu ai nici o problema. In al 2lea rand cum a spus nicusor trebuie sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la asta pt ca grabeste ejacularea. O alta cauza ar fi ca esti f atras de prietena ta.
ps: Ai sa vezi ca in timp o sa dureze mai mult.
Stai calm, mi se intimpla citeodata sa ma incing foarte tare in timpul preludiului si daca ma mai si atinge dupa aceea, ejaculez imediat. Incearca sa-ti controlezi hormonii, adica excitatia
care este problema?.....ejaculez foarte repede(cam dupa 3 minute la primu numar si cam dupa 5-7 minute la al doilea....si tot la fel la al 3 lea)......m-am gandit k in timp o sa treaca problema...dar ea persista...prietena mea e f intelegatoare....da nu e foarte aiurea situatia:(
vreo solutie ceva??
nu prea ai dat detalii cum trebuie..cam cata experienta sexuala ai..de cand esti cu fata asta..cat de bine va cunoasteti..daca te simti in largul tau cu ea...
posibile cauze sunt: lipsa de experienta, factori psihologici, iti e frica sa nu o dezamagesti cum spuneai si tu, teama, anxietate fata de performantele sexuale, mai ales daca nu va cunoasteti de mult timp...etc
hmm..sfaturi...incearca sa schimbi mai des pozitiile..de ex ea deasupra va putea sa se miste in voie...iar la indemnul tau sa se opreasca cand simti ca nu mai poti sa rezisti..iar apoi dupa ce senzatia dispare sa reiei miscarile...evita pozitia misionarului care ofera o stimulare prea intensa a glandului...
sau..incearca sa faci sport;)o sa vezi ca ajuta mult...altceva...ramaneti amandoi dezbracati o vreme..fara sa faceti mare lucru...doar sa incercati sa va cunoasteti mai bine...explorativa corpurile...saruturi...mangaieri...fara penetrare...asta te va ajuta pe tine foarte mult...nu vei mai fii chiar asa excitat si nerabdator sa sari pe ea...
oricum nu ti face griji..cu timpul va veti acomoda unul cu altul..si eu zic ca o sa fie bine...cred:rolleyes:
Remusik17
10-07-2007, 01:35
Incearca sa faci mai mult sex.Probabil u aqm esti la inceput.Asa eram si io dar dupa vreo 3-4 luni de sex aproximativ pe fiecare zi am ajuns la performanta de 2 ore;)
Muritou' de mine iti zice sa incerci s-o satisfaci pe doamna si prin alte mijloace, pana scapi de problema asta, nu de alta dar fumeia nu e la infinit intelegatoare. Incearca sex oral... Vezi sa nu ai vezica plina inainte de actu' sexual, dak e cazul baga 2 prezervative pe jucarie k sa te desensibilizeze.. Cam atat mult succes ;)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.