View Full Version : steroizii!!!!!
deldones_jan
14-01-2004, 11:50
domnule doctor am revenit din forta cu un thread primejdios.. de la chinurile mele de a lua in greutate cu splim la folosirea steroizilor..mesajele pe care doresc sa le primesc sunt strict legate de steroizi si rog amatorii ce sunt NU-STEROIZI sa nu se bage aici aruncat tot felul de pastile ca nus bune si paradesc ficatul etc. pt ca stiu toti culturistii asta care le iau si totusi nu-i impiedica a nu mai lua. va rog sa fiti cat mai serios ceea ce oricum sunteti doar subliniez sa participe si alte pers. care chiar au luat sau au de gand sa ia. nu prea e thread in care sa nu gasesti ef. secundare mentinute ale stero. asa ca nu e necesar si aici. Am facut un ciclu de decanofort si naposim cred eu destul de bine organizat..sapt1 150mg sapt2 200mg sapt 3 200mg ...sapt 4 150 sapt 5 100 sapt 6 50 sapt 7 25 unii spun ca e f.f mult altii ca nui mult..idea e destul de simpla..cantitatile sunt chiar asa de exagerate? pt ca e vb de decanofort ceea ce se stie..e romanesc si e destul de slab..cat despre sistemul pirmaidal..am inteles ca trebuie sa fie cat mai treptate posibil..1 ca sa aibe timp si org sa isi produca secretia normala de testosteron si 2 pt. a-ti si pastra castigurile..oricum 1 ramane ce-a mai importanta :) nu cred ca-si doreste nimeni sa nu mai poata face copii pt. cateva kg sa ti-le mentii in plus..naposim iau in limitele dp indicatii 20mg/zi ..2 inainte si 2 dupa antrenament..mai iau si LIV 52 cate 6 pe zi. mai combin ici colo si cu un ceai hepatic.. ce sa zic..ma simt din ce in ce mai bine..iar curajul mi-a ajuns in varf..nu am de gand sub nici o forma a mai lua stero..1 ciclu e de ajuns deoarece l-am luat mai mult pt. a-mi obisnui corpul a cere mai mult..si a fi capabil la intensitate mai mare la sala..deci nu se pune problema la a ma gandi din nou la steroizi. vreau doar s-o fac cat mai bine posibil sa nu exista probleme "evidente" pe viitor.ce credeti ca ar trebui sa fac? sa mai fol. cat mai multe hepatoprotectoare? ce parere aveti de doze..din cate stiu eu maxima mea de 200mg este bun nici mult nici putin..cat despre napo...are rost sa mai iau? unii spun ca in doza de mai sus 4past/zi nu isi face efectul androgenic..si normal poate doar energetic..si oarecum putin fortifiant pt. oase.etc.va multumesc si sper sa nu-mi fie sters threadul in caz de este..am sa-l refolmulez mai scotand din "cuvintele cheie" cum ar fi dozele :) chiar eventual puteti scoate dumneavoastra ciclul pt. a nu incuraja alte pers. va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra
Dr.S.Damian
18-01-2004, 10:21
Deldones,
Dupa parerea mea nu ar trebui sa iti faci probleme. Ia 1-2 luni hepatoprotectoare si opreste-te definitiv cu steroizii.
Pe viitor, nu mai vreau sa acord nici un fel de consultanta in domeniu, fiindca orice sfat altul decat “sa nu folosesti!”, inseamna de fapt o incurajare implicita sa folosesti.
Am mai spus si cu alta ocazie: unii poate isi inchipuie ca detin niste secrete extraordinare in privinta utilizarii steroizilor, dar nu le divulg din nu stiu ce motiv. Nu e asa. Stiu unele lucruri, as mai putea invata si altele daca as vrea (si poate le-as intelege mai bine decat cineva care nu are background-ul meu medical), dar nu sunt interesat. Poate la un moment dat, asa cum sugera JB, o sa fac o documentare extensiva si o sa stiu mai multe despre steroizi. Insa consider ca sunt lucuri mult mai interesante si mai utile carora trebuie sa le acord atentie.
deldones_jan
18-01-2004, 11:28
asa am sa fac am sa iau hepatoprotectoare 2 luni mai putin cu prajeli grasimi deloc aceasta per de 2 luni..intr-adevar se spune ca steroizii creaza si ei dependenta psihica. la mine desi am rezultate.. pt. mine cel putin uimitoare nu ma tenteaza a mai lua chiar daca am ajuns doar de la 49kg la 55.. si normal ar fi trebuit sa am 65 :o asta pt. ca eu arat a avea 60 si chiar mai mult. din punctul de vedere al masei musculare..mi s-au umflat f. mult...sunt multumit pana acum de castiguri..acesti 5kg si de noul meu aspect fizic...am moralul ridicat iar sala de forta o mananc acum din placere si nu numai din nevoie.. :D
deldones_jan
18-01-2004, 11:35
DOMNULE DOCTOR nu e posibil ce am auzit acum cateva zile...o fata imi trimite un mail citind cateva threaduri ale mele si regasindu-se si ea printre ele..slaba hardgainer. etc.. si imi trimite la un moment dat mail s-o ajut cu sfaturi..i-am recomandat niste supl. nutritive bune..fara tot felul de nebunii gen creatina,stimulenti de nust ce si alte nebunii pt ca e fata..ea a zis ca asa o sa fac iar la un moment dat...imi trimite un alt mail si imi zice daca poate lua si NAPOSIM pe lanaga toate astea... desi eu iau...cand am auzit ca vrea si ea ca fata asa ceva..steroizi..mi-a cazut cerul pe mine...cred ca i-am scris vo 5 pagini cu acelasi mesaj sa nu ia...ganditi-va si dumneavoastra ce efecte ar avea steroizii la o fata..in afara ca ii apare barba si alte nebunii dar ii moare organismul naibii.. ce vreau sa pun in idee e faptul ca steroizii au devenit in ziua de azi ca un supl. pt cei ce doresc sa aibe performante si nu numai in masa musculara ci si doar in a lua cateva kg.. pana acum am spus nu definitiv steroizilor...acum le tolerez vazand ca pana si fete de 16-17 ani au curajul pt. a pune niste kg pe ele sa apeleze la steroizi...ma sperii in toata puterea cuvantului..nu stiu ce ati putea face dumneavoastra dar o idee ar fi sa mai faceti un subiect mare de forum sau un sub subiect legat si pt fete. cum sa ia in greutate etc.e chiar problematica ideea..va multumesc pt. sfaturi inca o data
Dr.S.Damian
18-01-2004, 19:21
Eu in locul tau as fi foarte suspicios in legatura cu sexul acelei "fete" :D :D
deldones_jan
18-01-2004, 21:19
sa stiti ca nu m-am gandit la asta..am s-o pun sa-mi dea un tel :D i-am dat nr. dak aud voce groasa inchid :D
JohnnyBravo
19-01-2004, 13:19
http://www.topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?threadid=934
disperarea cand imi vine, bag steroidu-n mine... shalalalala
deldones_jan
25-01-2004, 23:47
da era vb de aceeasi fata crina, i-am dat niste indicatii dar oricum nu de a lua stero :)) si normal
De ce oare degenereaza un sport care il faci ca sa fii mai sanatos decat esti, sa te intaresti etc. in distrugerea organismului cu porcarii din astea...
un medic cu experienta pe care l-am intrebat mai demult despre steriozi, mi-a zis asa: nu e vorba DACA apar efecte secundare ale steriozilor, ci.. CAND
Deci...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.