PDA

View Full Version : pot lua naposim???

omideo20@yahoo.com
14-01-2004, 12:34
Buna ziua d-le doctor,

Sunt un tip cu deficit ponderal de 33 la suta si am fost diagnosticat cu stenoza pulmonara si torace infundat pe partea stanga.De curand m-am apucat de culturism si mi-am cumparat Mass Forte Creatin-R dar as vrea sa iau si naposim.Credeti ca naposimul ar avea vreun efect secundar asupra diagnosticurilor pe care le am???M-am gandit la un steroid anabolizant deoarece am acest deficit ponderal foarte mare la varsta mea de 22 de ani.

Va multumesc.(Ovidiu)

Dr.S.Damian
17-01-2004, 12:14
In primul rand nu trebuie sa te apuci sa iei de capul tau nici un medicament, mai ales unul ca Naposimul despre care probabil ca ai auzit ca are o multime de efecte secundare.
Analizand strict medical problema, nu cred ca naposimul ar avea un efect aparte asupra ta (tinand cont de afectiunile tale), dar asta nu inseamna ca ti-l recomand.
Acest deficit pondral de care vorbesti ar putea avea o legatura cu stenoza pulmonara, deci trebuie luate masuri pe aceasta parte. Banuiesc ca ai fost la un cardiolog pana acum. Intreaba-l pe cardiolog ce parere are de Naposim. Eu nu iti recomand sa iei. De asemenea, trebuie stabilit atent nivelul de efort pe care il poti suporta.