PDA

View Full Version : febra musculara

sebastian birta
14-01-2004, 13:43
buna!
ma antrenez de trei ori pe saptamina .
Aproape tot timpul am febra musculara .
I-e bine ,rau ,ma antrenez prea rar ?

Dr.S.Damian
14-01-2004, 22:13
Nu este nici des, nici rar, insa aprecierea asta trebuie raportata la ceea ce faci in acele sedinte de antrenament. Faptul ca faci febra musculara este un semn bun.

Calibra
03-02-2004, 17:00
Doctore, legat de subiectul acesta cu febra musculara, eu unu faceam antrenamente de 5 ori pe saptamana si acum am ajuns la 4, deoarece corpul nu se putea reface si aveam febra de nu mai puteam merge la sala sau pe strada. Si acum dupa 6 luni de zile de antrenament si scazand la 4 zile fac febra la fel ca la inceput (sau chiar mai rau), la toate grupele lucrate mai putin biceps (nu stiu de ce, ca il antrenez in acelasi regim, ca restul grupelor). Este normal? Nu ma plang de acest lucru (decat in cazul picioarelor, care ma dor f. rau si mult), dar am observat acesta febra si am vrut sa va pun acesta intrebare, mai ales ca merg la sala cu un prieten care trage si el tare si nu face febra (iar el vine de o luna).

Dr.S.Damian
04-02-2004, 13:08
Dupa parerea si observatiile mele, este normal si de asteptat sa faci febra musculara dupa antrenament cu greutati, in special daca cresti greutatile folosite.
Ideea este ca aceasta febra sa fie suportabila si sa se reduca de la un antrenament la altul (de aceea este bine sa lasi minim 3 zile de pauza intre doua antrenamente pentru aceeasi grupa).