PDA

View Full Version : accidentari

sorin
15-01-2004, 11:39
d-le doctor, am si eu o problema.
banuiesc ca m-am accidentat in timp ce faceam un exercitiu pt umeri (impins cu bara din sezand) deoarece am avut o senzatie de durere dupa ce am terminat exercitiul. atunci nu i-am dat importanta (credeam ca am facut febra musculara la trapez - cu o zi inainte am lucrat pt trapez).
durerea s-a accentuat dupa urmatoarele serii si a trebuit sa renunt la antrenamentul din acea zi.
au urmat vreo doua zile de dureri puternice cand efectiv nu putem sa-mi misc gatul.
dupa aceea durerea s-a mutat in zona umarului drept unde a continuat mai multe zile.
am facut pauza cam o luna si jumatate, iar acum m-am apucat din nou de antrenamente. nu pot insa sa ma antrenez cum trebuie pt ca inca mai am probleme la umar.
mi s-a spus ca s-ar putea sa am probleme la coloana si durerea sa se manifeste in zona umarului.
ce parere aveti?

Dr.S.Damian
21-01-2004, 23:05
Da este posibil, in sensul unei pensari. Insa e mai putin probabil decat existenta unei vindecari incomplete la nivelul capsulei articulare (ligamente, tendoane). Ai nevoie de ceva gimnastica de recuperare, masaj terapeutic si sa incepi treptat cu antrenamentele. Nu ar strica o radiografie de colona cervicala. Daca esti din Bucuresti da-mi mesaj pe PM si poate te ajut cumva.

VIOREL67
21-01-2004, 23:18
ha.....na ca au inceput ce eu am terminat(cred):D