|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Registered User
|
Durere gat
Salut.
Am si eu o problema, poate ma puteti ajuta... Azi dimineata m-am trezit cu o usoara jena in partea din spate a gatului, mai exact la ceafa.... care apoi s-a transformat intr-o durere... Ma doare mai ales cand intorc capul brusc intr-o parte sau alta... Credeti ca e ceva grav? sau doar m-am trezit cu gatul ''sucit'', sa zic asa ... Multumesc! |
|
|
|
| 01.01.2009, 00:01 | #1.5 |
|
Articole si informatii despre culturism, exercitii, antrenamente, alimentatie, refacere, concursuri - www.topculturism.ro Articole si informatii despre fitness, slabire, diete, alimentatie, recuperare, sanatate - www.topfitness.ro Milk & Egg - concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou. ![]() Scuba Forum
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
Am avut si eu,in 3-4 zile,mi-a trecut de la sine...
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
nu ai nimic, e de la pozitia gresita a capului in timpul somnului, combinata cu un tendon al gatului mai scurt pe o parte decat pe cealalta. Paradoxal, si eu sambata m-am trezit exact cu aceiasi durere.
Deocamdata ma ung cu Ghiara Diavolului,(e un antiinflamator natural) si totul trece cam in o saptamana. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Registered User
|
Quote:
am avut si eu aceiasi problema si nu mi-am putut misca capul deloc , in timp de o saptamana mia trecut cu unguiente.Se mai poate face ceva tratament cu ceva ace doar ca nu mai stiu cum i zice. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
Problema asta imi aduce aminte de un episod din viata cu Louie,cand tacsu s-a trezit cu capu intepenit intro parte.
ON: Am avut si eu problema asta din cauza pernelor de la canapea,zici ca dorm pe santier,pe borduri,nu pe perne.
The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow. One major thing that stands in between you and the fulfillment of your dream is the willingness to start,the courage to move ahead and the faith to finish ! The only supplement people need is motivation ! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
E vorba de nervii din muschii gatului, daca dormi naspa pe o parte se blocheaza semnalul , asa am patit eu m-am trezit intr-o dim cu capu intepenit in stanga , daca un pic incercam sa-l misc , imi dadeau lacrimile de durere.....la aia ii zice "gat de lup" sau "torticolis" si mi-a trecut dupa 4 injectii in buca
![]() A fost o experienta foarte nasoala. Da daca ti-l poti misca stai relax. Mai fa-i un masaj din cand in cand :P Bafta ! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
mi-a trecut... probabil m-a tras curentul...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
pe mine m.a luat durerea de vineri de la antrenamentul spatelui . astazi nu mai aveam nimic...la sala cand am facut ramat vertical pentru umeri m.a luat iar durerea... care ar fi cauza?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
intindere musculara
|