|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Registered User
|
antrenament dupa o perioada de pauza
Tocmai m-am intors de la mare (7 zile) timp in care n-am avut sala la dispozitie, dar in schimb am mancat bine de tot acolo (mancare multa, fructe, etc).
Acum as vrea sa reincep sala. Cu ce ar trebui sa incep? Azi e prima zi de sala si as vrea sa stiu cum incep. Mersi ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
Fullbody. Întotdeauna după o pauză, sau când începi ptr. prima oară sala e bine să faci fullbody. Te obişnuieşti cu exerciţiile şi le înveţi dacă eşti nou, sau îţi trezeşti iar la viaţă muşchii după o pauză.
|
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
eu as incepe normal[cu o mica schimbare a exercitiilor pe grupe]....e mica pauza totusi.....
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
In prima zi fa cum a zis Denis17 fullbody. Adica de toate cu greutati mai mici ca de obicei ca sa fie un fel de incalzire generala pentru urmatoarele zile.
Incalzirea e sfanta......fara incalzire mergi degeaba la sala , crede-ma. Si pt ca ai facut o pauza si mai bine pentru ca vorba aia : Muschiul creste cand sta =)) ......nu cand Bafta ! ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
incepe programu normal da cu mai putine kg pe bara si/sau repetari mai putine
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
primu ciclu,toate grupele musc le faci la intensitate mai redusa ca inaintea pauzei
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|