![]() |
|
|
#1 |
|
|
Buna! Ma numesc Maria, am 1.72, 57 kg si doresc sa slabesc 5 kg.
Ce imi recomandati ca si nutritie si ce imi recomandati ca tip de exercitii: fitness sau aerobic? Dezvoltai pe cat posibil.Adresa mea de email e :desiremore@email.ro Va multumesc! |
|
|
|
#2 |
|
|
Iti recomand o combinatie de aerobic cu fitness. De dezvoltat am tot dezvoltat pe acest forum, in plus gasesti pe site o multime de informatii.
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
Bulldoaga s-a apucat de fitness. Mi-am facut un abonament full la fitness si de 3 ori pe saptamana aerobic. Cum ar fi mai bine sa le combin. Bineinteles ca as vrea sa slabesc si poate imi recomandati ceva de la redis in afara de fibrobar pe care deja il folosesc de mult timp.
as dori sa stiu care e ordinea corecta fitness si apoi aerobic sau invers? sa fac o pauza intre antrenamente? bineinteles ca am intrebat instructorul de fitnes dar raspunsul a fost sa nu fac amandoua in aceasi zi fiindca ar fi obositor. Parerea mea este ca tipul nu vrea sa aiba sala prea aglomerata. Altiii fac si cate patru ore de antremanent pe zi asa ca eu cred ca doua ore pe zi de 3 ori pe saptaman plus 1 ora in restul zilelor nu e deloc obositor, mai ales fiindca eu fac munca de birou si misc foarte putin. Multumesc |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Pentru slabit ai putea sa mai folosesti Fat Buner Plus si L-carnitina.
Daca vrei sa faci ambele antrenamente in aceeasi zi, incepe cu aerobicul daca scopul este slabirea si cu fitnessul daca scopul este mentinerea/marirea masei musculare. Sunt de acord cu instructorul tau ca ar fi mai bine sa le faci in zile diferite, fiindca este clar ca daca faci cate o ora din fiecare (si lucrezi la intensitate mare), nu poti sa fii eficienta tot timpul. PS O recomandare: nu mai pune intrebarile in coada altor mesaje. Creaza topicuri noi sau fa un singur topic si pune intrebarile tale doar acolo. Mersi. |
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|