|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Registered User
|
Ce credeti ca e mai benefic pentru slabire ?
Alergatul slabeste si mareste masa musculara a gambelor , bicicleta stationara slabeste mai putzin si slabeste si gambele, adica le fibreaza ? Am zis bine ? Spuneti-mi care din metode e mai buna pt. marirea gambelor si slabirea in rest (simultan adica ).Multumesc. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Alergatul.
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
Buna seara !
As vrea sa ma apuc de maine de dimineata sa alerg. As vrea sa alerg timp de o luna. Imi puteti spune cam cate kg slabesc intr o luna? Aproximativ! Multumesc! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Registered User
|
Quote:
nu ma pricep eu la cardio dar mai mult ca sigur va trebui sa ne spui cati ani ai, ce dieta urmezi, ce tip somatic ai...distanta/timpul de alergare.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
Am 15 ani si vreau sa alerg in fiecare zi cam 45 de minute... Distanta nu stiu sa v o spun .
Ca dieta.... am inceput sa las dulciurile deoparte si mananc numai mancare fara grasime... in general gratar... iaurt .. si beau suc facut acasa si fructe ! Am mancat numai asa si am slabit 3 kg in aproximativ 3 saptamani..La burta nu prea mai am probleme... Acm tot ce vreau este sa slabesc la picioare.. si de aia vreau sa incep sa alerg. Sper sa va ajute cu ceva ce v-am scris si sa mi spune ti daca stiti cam cat slabesc daca alerg o luna. Va multumesc ! |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|