TopCulturism – exercitii, programe de antrenament, nutritie, sanatate

Memorialul Paul Daniel, editia a II-a, 2009

Memorialul Paul Daniel 2009

 

Alexandru Bolborici

In data de 14 noiembrie 2009, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, a fost organizata a doua editie a concursului în amintirea celui care a fost profesor universitar, Paul Daniel, fost director la Directia Sport a Municipiului Bucuresti si fost secretar general al FRCF. Banii, premiile si echipamentele sportive au fost acordate de sponsori si persoane fizice. In deschidere, sotia domnului Paul Daniel, Magda, a tinut un discurs emotionant, prin care a multumit organizatorilor pentru initiativa.
Fiind sfarsit de an competitional, prezenta sportivilor a fost redusa, doar doi sportivi pregatindu-se special pentru acest concurs.
La categoria 75 kg seniori, s-au înscris 6 sportivi, 4 dintre ei fiind la prima participare. A câstigat clar dublul campion national de juniori, Daniel Raducanu, care a revenit în competitii dupa mai mult de un an de absenta.
La categoria 90 kg, doar 2 sportivi. Invingatorul, Constantin Lazar, s-a prezentat în cea mai buna combinatie de masivitate, definire si separare, de când îl stiu eu. Se pare ca a gasit solutia optima de pregtire pentru concurs. Premierea categoriei a fost facuta de dl Ladislau Szekely care, desi se deplaseaza mai greu dupa un accident suferit acum doi ani, a tinut sa fie prezent împreuna cu sotia sa.
La categoria +90 kg seniori, 3 sportivi. S-a impus Cristian Anghel, care a câstigat mult în masivitate în ultimul timp.
Câstigatorul absolut al Memorialului Paul Daniel a fost desemnat Constantin Lazar.
Pentru mai multe poze si comentarii click aici.

Pentru video click aici.

Memorialul Paul Daniel 2009
Exit mobile version