TopCulturism – exercitii, programe de antrenament, nutritie, sanatate

Suplimente nutritive. Provenienta si rolul acestora.

In primul rand, vreau sa mai spun, inca o data, ca suplimentele nutritive nu fac minuni. Ce sunt aceste suplimente nutritive? Sunt concentrate alimentare extrase din diferite surse de origine animala (lapte, zer, albus de ou) sau de origine vegetala (soia, in cazul concentratelor proteice, si diferite plante in cazul concentratelor de vitamine si minerale sau al substantelor biostimulatoare). Rolul suplimentelor este ca, in caz de nevoie, sa aduca organismului nutrienti in plus, fata de cei luati din alimentatie, persoanelor la care se simte aceasta necesitate. In general, sportivii apeleaza la suplimente, in special cei care doresc dezvoltarea masei musculare.

suplimente nutritive RedisSuplimente nutritive din gama Redis

Gama Redis cuprinde cele mai importante categorii de suplimente nutritive reusind sa acopere nevoile cat mai multor categorii de consumatori. In categoria suplimentelor pulverulente avem produse pentru cresterea in greutate, care au o concentratie mare de carbohidrati si se dizolva bine, avand gust excelent, avem produse cu o concentratie foarte mare de proteine din zer, lapte, soia si albus de ou, in diferite combinatii, la care, pentru a avea efect nutritiv maximum, adaugam aditivi doar cat sa aiba un gust bun.

In gama noastra avem mai multe tipuri de substante cum ar fi creatina monohidrat, diferiti aminoacizi si alte substante care nu facem decat sa le ambalam, fara sa adaugam nimic in plus. Tot ca substante pure am lansat, de curand, gama Supliment Pak, cu diferite concentrate proteice si de carbohidrati, fara nici un fel de adaos, substante nutritive pure, pe care fiecare poate sa le combine in mai multe variante, in functie de scopul propus.
Sucurile instant din gama noastra (Isotonic-R, L-carnitin Instant si Instant Energy) sunt foarte apreciate din toate punctele de vedere si sunt eficiente scopului pentru care au fost concepute.
In gama suplimentelor sub forma de tablete si capsule avem un sortiment larg de diferite substante nutritive si stimulatoare.
Batoanele produse de noi sunt de mai multe tipuri: proteice, energizante si cele bogate in fibre vegetale.
Niciodata, cand am facut reclama suplimentelor noastre, nu am afirmat ca de la nu stiu ce produs cresti cu nu stiu cate kg intr-o luna sau de la un produs se slabeste garantat cu un anumit numar de kg lunar sau ca sunt cele mai bune suplimente de pe piata. Daca cineva promite asemenea calitati la un supliment sa stiti ca minte. Rezultatele unui supliment depind si de alti factori ca: tipul somatic, alimentatie, antrenament, odihna, deci nu se poate garanta un anumit rezultat in urma utilizarii suplimentelor. Datorita tipului somatic, sunt persoane care de la un anumit tip de supliment au rezultate extraordinare, iar alte persoane pot sa nu aiba nici un rezultat sesizabil, asta in cazul oricarui supliment renumit, din orice colt al lumii.
Pentru ca sa nu fie dubii in privinta intentiilor noastre, am scris pe cutiile de suplimente ca, oricine nu e multumit de un produs, il poate returna in 10 zile, primind inapoi contravaloarea.
Cei care citesc de mult timp revista si siteurile noastre stiu ca noi am fost tot timpul cinstiti fata de clientii nostri si nu am facut promisiuni de nici un fel fara acoperire in fapte. Mai mult, de-a lungul timpului nu am scris nici un rand in revista in care sa denigram firmele concurente de suplimente sau alte reviste. La fel si pe forumul de pe siteul www.topculturism.ro nu am denigrat pe nimeni, si, chiar cand se mai gasea cineva sa zica ceva de rau despre o firma concurenta, comentariile au fost sterse imediat. Spre deosebire de noi, in alte reviste si pe diverse forumuri, direct sau mai subtil, s-a denigrat constant firma Redis, revista noastra si chiar unii dintre sportivii sponsorizati de noi.

Din fericire, oamenii nu sunt chiar atat de naivi si usor de influentat, deoarece, cu toata campania contra Redis care se desfasoara de mai multi ani, suntem pe locul 1 la vanzari, avem revista cu cel mai mare tiraj si cele mai multe aparitii pe an, avem cele mai vizitate siteuri din domeniu (toate astea sunt demonstrate de cifre) si suntem reprezentati de cei mai buni culturisti din tara si de nume sonore din alte sporturi si showbiz.

Cine apeleaza la suplimente nutritive din gama Redis

Clientii nostri nu sunt numai din domeniul culturismului si fitnessului, ci suntem furnizori de suplimente nutritive la numeroase loturi nationale si olimpice, la echipe de fotbal, handbal, rugby, hochei etc. si sunt categorii de suplimente care se vand in mari retele de supermarketuri si hipermarketuri.
Noi va asiguram ca oricare supliment Redis este la fel de bun ca orice supliment din lume care are un continut nutritional asemanator, mai ales ca majoritatea materiilor prime sunt importate, in general, de la aceiasi furnizori pe care ii au multe dintre firmele consacrate din lume.

Redis – prima firma romaneasca producatoare de suplimente nutritive

Firma Redis a inceput productia de suplimente nutritive din 1997, fiind prima firma romaneasca producatoare de astfel de produse, iar tehnologia si retetele au fost concepute de Prof. Dr. Ing. Paul Stefanescu, membru al Academiei Romane, specialist care a lucrat in domeniul nutritiei in Belgia si Canada.
In prezent firma Redis are 64 angajati, activitatea de productie si depozitare se desfasoara pe o suprafata de 1.200 metri patrati, iar utilajele de productie sunt foarte moderne si corespund tuturor standardelor mondiale in domeniul productiei de acest tip. Un clip cu imagini din fabrica poate fi vazut pe siteul www.redis.ro

Cristian Dulgheru

Exit mobile version