TopCulturism – exercitii, programe de antrenament, nutritie, sanatate

Abdomen perfect cu doar 3 metode simple

Toti barbatii, indiferent ca sunt culturisti de performanta sau nu, viseaza la sintagma, deja celebra, six-packs. Un abdoment perfect ni se pare, de cele mai multe ori, o utopie si credem ca este ceva extrem de greu de realizat. Un lucru pe care putini oameni il stiu este acela ca toti sunt dotati din nastere cu muschii abdominali, deci cu un abdomen six-packs.

Pentru a ajunge sa obtii un astfel de abdomen, este esential ca, mai intai, sa inlaturi tesutul adipos (daca il ai) pentru a permite patratelor sa iasa la suprafata. Lucru care nu este posibil decat cu o alimentatie specifica, care sa aiba un continut scazut de carbohidrati si grasimi si, de asemenea, cu antrenamente de tip cardio.

In ceea ce priveste antrenamentele specifice, care presupun dezvoltarea muschilor abdominali, exista numeroase metode din care, aproape, nici nu stii ce sa alegi. Mai departe, ti le vom prezenta pe cele mai eficiente, pe diferite grade de dificultate. Poti alege una dintre metodele de mai jos, in functie, bineinteles, de conditia ta fizica si de nivelul de efort pe care vrei sa-l depui.

Cele 3 metode simple pentru un abdomen perfect

Metoda 1:

Leg raises

abdomen perfect

Bicycle crunch

 

 

Metoda 2:

Half burpee

Hang mountain climbers

Metoda 3:

Dragon flags

Abs roll

Trucuri pentru un abdomen perfect

Exista cateva secrete pe care trebuie sa le stii in ceea ce priveste lucrarea eficienta a muschilor abdominali. Antrenamentul se face in circuit. Or, intr-un circuit  este indicat sa lucrezi astfel:

Daca aplici aceste reguli, te vei putea antrena mai mult. Dupa ce ai lucrat muschii abdominali superiori, trecand la muschii abdominali inferiori, prima grupa de muschi se odihneste. Este indicat sa continui cu cei oblici, grupa de muschi superiori, avand, astfel, 2 exercitii de cand se odihneste, fiind pregatit sa sustina un nou exercitiu. Acelasi lucru se intampla si in cazul muschilor abdominali inferiori oblici.

Indicat ar fi sa lucrezi minimum 3 circuite, fara a lua pauza intre exercitiile din cadrul unui circuit. Pauza trebuia luata doar intre circuite si trebuie sa fie cat mai scurta (nu mai mult de un minut).

 

 

Exit mobile version