Concurs „Sport si Muzica”

Redis si Sony Romania iti premiaza pofta de muzica si de… viata!

Pentru ca sportul si muzica merg mana in mana si pentru ca un antrenament este mult mai eficient daca este acompaniat de melodii mobilizatoare, Redis si Sony iti premiaza efortul cu un Sony Walkman W262, conceput special pentru iubitorii de sport!

Micut, usor, compact, confortabil, fara cabluri, cu fixare buna si extrem de rezistent, cu o capacitate de stocare de aproximativ 500 melodii si cu o navigare rapida oferita de tehnologia ZAPPIN, Sony Walkman W262 este playerul ideal pentru sportul la sala sau in aer liber. Poate fi folosit chiar si in dus, fiind rezistent la apa si chiar… lavabil! Mai mult, doar 3 minute de incarcare iti garanteaza o ora de muzica la cea mai inalta calitate, iar o incarcare completa iti ofera pana la 8 ore de auditie si buna dispozitie!

Ce trebuie sa faci pentru a castiga aceasta bijuterie tehnologica ideala pentru persoanele cu un stil de viata activ?

Posteaza pe contul de Facebook al Redis http://www.facebook.com/RedisNutritie o poza cu tine facand sport si ascultand muzica. Castigatorul este desemnat prin tragere la sorti folosind serviciile celor de la http://www.random.org/.

Concursul se desfasoara in perioada 1 – 15 Decembrie 2011, deci grabeste-te si pune mana pe acest player performant care iti confera libertate totala in miscare si o doza mare de energie!

INCARCA AICI POZA CU TINE FACAND SPORT SI ASCULTAND MUZICA: http://www.facebook.com/RedisNutritie!

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate