Un pas intre pasiune si performanta

Educatia si instruirea pentru culturismul de performanta ating o noua cota odata cu introducerea pe piata a Cursului de Instructor Fitness – Perfectionare in Culturism si Fitness de Performanta de catre ABC FITNESS SCHOOL.

ABC-Fitness

Accentul va fi pus pe elementele importante pentru un culturist de performanta: programe specifice, alimentatie specifica si, in premiera in Romånia, cursuri de prezentare artistica a musculaturii, adica posingul competitional. Vorbim despre un curs unic pe piata, un curs de elita, pentru cei care vor sa imbine pasiunea cu performant. Si pâna la urma, de ce sa nu ne ajutam sportivii sa inteleaga exact ce asteapta arbitrii de la ei in competitile sportive? Istorie, studii de caz, exercitiu practic, teoria care sta la baza practicii – toate acestea sunt necesare pentru a ridica nivelul culturismului de performanta in Romania.

La curs se pot inscrie absolventi de curs instructor fitness, absolventi UNEFS si sportivi de performanta, pe baza unui portofoliu. Orice persoana care vrea sa aiba un cuvânt de spus în industrie, trebuie sa respecte nevoia de educatie si de perfectionare. Cursul va fi sustinut in Bucuresti, la sediul ABC FITNESS SCHOOL, de catre prof. Cristian Neagu, un nume sonor in industria culturismului de performanta.
E o sansa unica pentru toti pasionatii fitnessului! Va asteptam sa participati alaturi de formatorii ABC FITNESS SCHOOL, la acest curs acreditat atat pe plan
intern, cat si international, pentru ca raspunde unei nevoi – nevoia de evolutie a industriei de fitness de performanta. Detalii si alte informatii  la www.abcfitness.ro sau la tel. 031.107.20.44.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate