Brandon Curry – incredibilul Hulk

brandon-curryBrandon Curry s-a nascut pe 19 octombrie 1982, in Nashville, Tennessee si face parte din  noua generatie de culturisti, alaturi de  Phil Heath, Kai Greene, Denis Wolf, Jeff Seid, etc.

Pasiunea sa pentru culturism vine inca din primii ani ai copilariei, cand a primit in dar o pereche de gantere Hulk Hogan, cu ocazia implinirii varstei de 6 ani. Mai tarziu, Curry va recunoaste ca acel cadou nu numai ca i-a marcat copilaria pentru ca isi dorea, la fel ca multi alti copii de varsta lui, sa fie un supererou, ci i-a trezit dorinta de a lucra la propriul trup pentru a deveni puternic. Gaseste mai apoi aceeasi motivatie in filme precum Rambo.

Vazand ca este inclinat catre sport, parintii il inscriu la cursuri de gimnastica, dar acest sport era „prea cuminte” pentru rebelul Brandon, care mai tarziu ajunge sa joace inclusiv wreasling.

A absolvit Universitatea de Sport din Tennesee, unde a jucat mai intai fotbal, dar apoi s-a indreptat catre antrenamentele de forta si a hotarat sa intre serios in culturism.

A intrat in competitie la categoria usoara si a castigat primul concurs in 2003, Supernatural Bodybuilding, apoi a concurat la NPC Junior National Championships, unde avea 85 kg. Anul urmator a mai adaugat 13 kilograme si a trecut la categoria grea, iar in 2007 la USA Championships se claseaza pe locul 2.

Cel mai mare succes inregistrat de Brandon Curry pana in acest moment este participarea la Mr. Olympia  2011, unde s-a clasat pe locul 8, imediat dupa Tony Freeman. Astazi, Brandon Curry cantareste 116 kilograme si se pregateste pentru urmatoarele concursuri in culturism fiind, in acelasi timp, si antrenor personal de fitness.

Brandon Curry – record competitional

2006 NPC Collegiate Nationals – locul 1

2008 NPC Bodybuilding&Figure Championships – locul 1

2010 IFBB Pro Bodybuilding Weekly Chmapionships – locul 6

2010 IFBB Europe Super Show – locul 8

2011 IFBB Toronto Pro Show – locul 3

2011 IFBB Olympia – locul 8

2012  Arnold Classic – locul 7

2012 IFBB Mr. Europe Grand Prix – locul 8

2013 Olympia Weekend – locul 16

2013 Arnold Classic Europe – locul 8

2014 Arnold Classic – locul 8

Mai multe despre Brandon gasiti pe pagina lui de facebook sau pe cea de twitter.

brandon-curry1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate