Memorialul Paul Daniel, editia a II-a, 2009

 

Memorialul Paul Daniel, editia a II-a, 2009

Alexandru Bolborici

In data de 14 noiembrie 2009, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti, a fost organizata a doua editie a concursului în amintirea celui care a fost profesor universitar, Paul Daniel, fost director la Directia Sport a Municipiului Bucuresti si fost secretar general al FRCF. Banii, premiile si echipamentele sportive au fost acordate de sponsori si persoane fizice. In deschidere, sotia domnului Paul Daniel, Magda, a tinut un discurs emotionant, prin care a multumit organizatorilor pentru initiativa.
Fiind sfarsit de an competitional, prezenta sportivilor a fost redusa, doar doi sportivi pregatindu-se special pentru acest concurs.
La categoria 75 kg seniori, s-au înscris 6 sportivi, 4 dintre ei fiind la prima participare. A câstigat clar dublul campion national de juniori, Daniel Raducanu, care a revenit în competitii dupa mai mult de un an de absenta.
La categoria 90 kg, doar 2 sportivi. Invingatorul, Constantin Lazar, s-a prezentat în cea mai buna combinatie de masivitate, definire si separare, de când îl stiu eu. Se pare ca a gasit solutia optima de pregtire pentru concurs. Premierea categoriei a fost facuta de dl Ladislau Szekely care, desi se deplaseaza mai greu dupa un accident suferit acum doi ani, a tinut sa fie prezent împreuna cu sotia sa.
La categoria +90 kg seniori, 3 sportivi. S-a impus Cristian Anghel, care a câstigat mult în masivitate în ultimul timp.
Câstigatorul absolut al Memorialului Paul Daniel a fost desemnat Constantin Lazar.
Pentru mai multe poze si comentarii click aici.

Pentru video click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole recomandate